Ahojte, dufam, ze ma za moju temu tu neukamenujete, ale mal som zatial skusenost iba s vidlicou s elastomermy a uzavretym olejovym tlmicom. Kupil som starsiu vidlu a chcem jej pred nahodenim na bike vymenit olej a namazat, takze sa sa chcem poradit ako to. Snazil som sa najst nieco na nete, ale moc z toho nie som mudry. Treba mi nejake specialne naradie? Aky olej a vazelinu /ak treba/ treba kupit? Atd... Urcite je Vas tu viac co mate dartky a sevisujete doma.....Vopred dik za kazdu radu....
Toto som nasiel uz vcera, stravim vecer so slovnikom....)) Ale ma zaujimaju take prakticke rady, aky olej /ci musi byt RS/, ako je s ma mazanim.... Ale dik!
www.ivelo.cz myslim, ze tam najdes vsetko potrebne ..
Viem ze sa tu riesia ine problemy, len som myslel, ze tu napr. najdem tiez vlastnika dartky, ktory si ju servisuje doma sa a hodim s nim rec...Musim prejst jednym rozbratim a zlozenim a potom budem rozdavat rozumy ja )))
Viem ze sa tu riesia ine problemy, len som myslel, ze tu napr. najdem tiez vlastnika dartky, ktory si ju servisuje doma sa a hodim s nim rec...Musim prejst jednym rozbratim a zlozenim a potom budem rozdavat rozumy ja )))
He, takych by bolo. Jedna rozobrata vidla=žiadna rozobrata vidla.
nazdar to tu nikto nieje taky co by s tym aspon trosku poradil?
tak som to nakoniec vyriesil len som musel fakt silno buchnut po tych imbusoch na spodnych nohach
tak si moc stiahol hlavove.... povol hore sroby na predstavci jemne povol šrob na víčku. kým sa začne točiť hladko, ale nie moc aby si nemal volu v hlavovom a zatiahni sroby na predstavci
Netusim, co vsetko ti tam chyba, ale hento je klasicka chyba ked niekto meni vidlu, ze zo starej nezhodi a na novu nenahodi ten konus tzv. "crown race"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ujo google je stary kamoss, ale so servisovanim darta sklamal
Toto som nasiel uz vcera, stravim vecer so slovnikom....
Viem ze sa tu riesia ine problemy, len som myslel, ze tu napr. najdem tiez vlastnika dartky, ktory si ju servisuje doma sa a hodim s nim rec...Musim prejst jednym rozbratim a zlozenim a potom budem rozdavat rozumy ja
prosím ťa len to nie
Viem ze sa tu riesia ine problemy, len som myslel, ze tu napr. najdem tiez vlastnika dartky, ktory si ju servisuje doma sa a hodim s nim rec...Musim prejst jednym rozbratim a zlozenim a potom budem rozdavat rozumy ja
He, takych by bolo.
Raz sa zacat musi.....
prajem veľa šťastia a málo zničených vidiel
tak som to nakoniec vyriesil len som musel fakt silno buchnut po tych imbusoch na spodnych nohach