kupis v beznom obchode s loziskami, stiahni si manual od bajku, v ktorom je uvedeny typ klzneho puzdra a podla typu zistis rozmery... a v obchode podla toho kupis...
Napis rok vyroby bajku a z akeho materialu je vyrobeny zadny trojuholnik, mozem ti to kuknut...
Edit: tak, co sa tyka klznych puzdier v equilinku, su pre karbon aj hlinik rovnake, typ DU 1008, potrebujes 4ks. Avsak co výrobca, to ine oznacenie.. tu mas obrazok s rozmermi, podla ktorych to identifikuje predajca.
Manual bajku tu: http://2012.feltracing.com/Resources/Manuals/Virtue Suspension Instructions_lo res(1).pdf najdes tam aj oznacenie vsetkych lozisk zadnej stavby...
Loziska uspesne vymenene klzne puzdra tiez,len ked som na equilinku menil klzne puzdra musel som vybrat minimaznice na mazanie klznych lozisk,jednu som asi pritom znicil lebo je nefunkcna a neda sa pretlacit vazelinou .Netusite kde by sa dali zohnat,alebo nezostal niekomu equilink po vymene?
Tesak... mimochodom, neviem, preco by sme tam nemohli dat namiesto 3802 RS dvojradoveho, nejake ine jednoradove rovnakych rozmerov 15x24x7 ? Mozno by bolo za rozumnejsiu cenu... / ale nehladal som este /
Kuknem nato doma... mam ich spísané keď som ich naposledy premazaval.... lebo to tvoje číslo sa mi nejako nezdá.... len si matne pamätám ze väčšina su obyčajne ložiska za pár euro a tuším 2 su nejake atypické
ake maznice furt spominas?.... neviem o tom ze na karbone by nieco take bolo..... aj ked hento pomocne rameno mame hlinikove metluck urob detailne foto co si znicil a co potrebujes
novsia rada to hore nema a dole ano ale nieje to maznica ale srobik (cervik) co aretuje ten cap na spravnom mieste..... nemas bager ani traktor aby si s dekalamitkou mazal capy..... taketo male puzdra maju svoju ochranu (su lapovane) a ked ju zoderies, treba ich vyhodit...... tak to vidim ked porovnavam tvoj a moj bajk....
navyse.... maznica vyzera trochu dost inak... .... nic v zlom .... videl si uz nejaky bajk opatlany vazelinou z klznych puzdier?..... ja nie..... to len tak btw.
edit: ano, maznice so zavitom 6mm, 8mm, 10mm dokazes kupit hocikde......
Tesak... on ma iny equilink, ma tam naozaj maznice tam, kde my mame zaistovaci cervik. a ta maznica je do ramena nalisovana... mozno by stalo za hriech tam narezat zavit a dat namiesto maznice tiez cervik. Predtym tam samozrejme natlacit mazivo
v Annexe taku malu maznicu nemaju len velkost M6 a to je diera jak do prdele.
Skusim este naku mototechnu.Potom dam vediet.(Tajne soim dufal ze je tu naky Feltpozitiv biker co to uz riesil co to znicil jak ja)
Tesak s tym bagrom si prestrelil
presne tak, treba to namazat a zaslepit... ak to budes servisovat kazdy rok, nema sa co pokazit. myslim, ze sudruhovia z feltu len vymysleli zbytocnu paradu naviac. Navyse sa koli tej maznici horsie menia tie klzne puzdra. Mozno aj preto ma rameno equilinku na novsich bajkoch uz len cervik a nie maznicu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napis rok vyroby bajku a z akeho materialu je vyrobeny zadny trojuholnik, mozem ti to kuknut...
Edit: tak, co sa tyka klznych puzdier v equilinku, su pre karbon aj hlinik rovnake, typ DU 1008, potrebujes 4ks. Avsak co výrobca, to ine oznacenie.. tu mas obrazok s rozmermi, podla ktorych to identifikuje predajca.
Manual bajku tu: http://2012.feltracing.com/Resources/Manuals/Virtue Suspension Instructions_lo res(1).pdf najdes tam aj oznacenie vsetkych lozisk zadnej stavby...
...a vela stastia pri vylisovavani...sa pobavis
metluck urob detailne foto co si znicil a co potrebujes
navyse.... maznica vyzera trochu dost inak...
edit: ano, maznice so zavitom 6mm, 8mm, 10mm dokazes kupit hocikde......
Skusim este naku mototechnu.Potom dam vediet.(Tajne soim dufal ze je tu naky Feltpozitiv biker co to uz riesil co to znicil jak ja)
Tesak s tym bagrom si prestrelil