Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahoj,
riešim problém pri nastavení predného prešmyku.
Ak upravím nastavíte pri najľahšom prevode tak, aby reťaz nešúchala o ľavú/spodnú časť prešmyku a následne prehodím na najťažší pred, reťaz šúcha o pravú/hornú časť prešmyku.
Keď nastavenie úpravým podľa najťažšieho prevodu, problém sa presunie na opačnú stranu prešmyku.
Ako by bol rozsah prešmyku či radenia nedostatočný, hoci dorazy sú úplne povolené.
Ďakujem za rady.
Zobraziť komentár 16.06.2024 - 13:41:13
00
Mas 3x ci 2x prevodov vpredu?
Retaz vzadu musis prehodit do stredu kazety a tak nastavovat.
Samozrejme za predpokladu,ze mas spravnu retazovu linku.(Dlzku osky)
A nepouzivat krížový prevod
Zobraziť komentár 16.06.2024 - 18:45:48
00
Dik za radu. Vyskúšam.
Mám 3x vpredu. Reťaz je rovnaká ako originál. Krízový prevod ani nechcem používať. Ale tiež nechcem, aby mi to štrachalo pri najľahšom ci najťažšom prevode.
Zobraziť komentár 16.06.2024 - 18:55:32
00
No este si over,ci tam mas spravny presmyk.
Moze byt na 10tkovu retaz.A ak mas 9 speed tak moze byt problem.
Alebo zle upevnene lanko.
Alebo vysku presmyku.
Je toho vela co meze byt zle.
Preto presmy uz na moj bike nikdy nepojde ?
Zobraziť komentár 16.06.2024 - 18:59:27
02
Dobry den. Mam bicykel colnago C64 na sade campagnolo super record EPS 12. Problem je, ze stale mi pri radeni z malej na velku pilu prehodi cez klietku retaz. Niekedy aj z velkej na malu. Nastavoval som to podla navodu, kde som nechal 0,5 mm medzeru medzi klietkou a retazou, ale nic sa nezlepšilo. Retaz som dal novu campa super record 12 rovnakej dlzky , ako bola povodna, (na tej povodnej to hadzalo len obcas). Viete mi s tym pomoct ? Dakujem za odpovede a pomoc.
Zobraziť komentár 18.10.2024 - 18:29:49
00
Ahoj , ide presmykac paralelne s prevodnikmi? Ked sa pories z hora a idealne ked je medzera 2-3mm
Zobraziť komentár 24.04.2025 - 06:50:14
00
keyboard_arrow_up