Turbi, veď to nepopieram,že sa nemôže stať, len tu to je 105ka. Osobne (bez toho,že by som to videl) by som najskôr skontroloval bowdeny (či nedrhnu, či nie sú 'volne' medzi dorazmi)
Celkom ma baví ta rôznorodosť názorov a aj premostenie na medicínu každopádne ďakujem za všetky komentáre. Moje riešenie je také, že bicykel dám do iného servisu, upozornim ich na predchádzajúci problém, a ak to "zázračne" dokážu vyriešiť, tak upozornim predchádzajúci servis, že si zaúčtovali 25 eur za ich neodbornosť. Naopak, ak bude rovnaký záver aj v druhom servise, tak sa nemenovanému servisu vopred ospravedlňujem, nakoľko im posledné 4 strany tejto témy museli spôsobiť čikutanie na celé sviatky.
No tak v pohode mas teda este jeden pokus chod tam kde predtym a povez im ze este mas kredit 25€ ci by sa na to znova nepozeli😂 ale teraz uz poriadne a nemusia uz skusat to co na posledy
menší update. Dnes bol bike v servise u kaktusakov. Bola krivá pätka a kratšia reťaz než by mala byť. Trvalo im to dokopy polhodinu aj s pár ďalšími úkonmi. Takže v predchádzajúcom servise chybala trošku odbornosť. Nakoľko mi to alza preplatí, nebudem im škodiť recenziou, avšak viackrát ich už nikomu odporúčať nebudem. Kaktus naopak skvelý prístup, servis na počkanie.
Ahojte, chcel by som vas poprosit o radu. Na mojom MTB (1x12) SRAM GX mi po vymene retaze zhadzuje zhadzuje retaz z 6 kolecka na 5 kolecko. Robi to vecsinou pri zatazi. Ostatne radenie ide dobre len v strede kazety to robi šarapatu. Mal som to aj v servise ze nech mi nastavia prehadzovac ale tvrdia ze to radi dobre. Ešte pri zátazi do kopcov dost počujem retaz jako keby o nieco drela, ale po rovinke ju nepočut, retaz je sram eagle GX taka ista ako bola pred tym. Dakujem za radu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no kazeta ma najazdene cca 1500 a prevodnik 2000