Lokalizácia
Formulár sa odosiela
na lavej strane je otvoreny a tam ide pruzina, nie? aj z anglictiny to mozeme prelozit na otvoreny olejovy kupel.
patronou nazyvaju taku istu suciastku, ale ktora je uzavreta a neda sa do nej nic strcit, ci sa mylim? opravte ma.
ja sa to takto tiez chystam cez vikend rozobrat, lebo planujem ist na Cergovsku stopu a moja za chladneho pocasia pod nulou celkom dost stuhne. este neviem aky riedsi olej tam dam.
neviem ci existuje mensia viskozita ako 2.5. poradi niekto. neide mi az tak o tlmenie odskoku, ale hlavne aby neztuhla.
Zobraziť komentár 13.02.2014 - 17:30:50
00
No dobre beriem to tak ako hovoríš .. len to pukanie nedokážem odstrániť .. Ale vďaka za rady skusim tento víkend a uvidím. Aspoň niekto sa mi ozval :)
Zobraziť komentár 13.02.2014 - 18:22:11
00
ked to mas teraz takto rozobrate, skusil si to s tymi tyckami ako som pisal vyssie?
Zobraziť komentár 13.02.2014 - 18:47:44
00
Neskúšal bo ona je už dávno zložená .. v sobotu bude čas tak skúsim ..
Zobraziť komentár 13.02.2014 - 19:32:49
00
takže dnes som sa dostal opäť k vidlici. Rozobral som ju zas z dôvodu toho cukania, ktoré vychádza z pravej nohy kde je uložená olejová patróna. Skúšal som postup zatláčať tyčky ťahať ich v zápätí ich zatláčať naspäť. Skúšal som to X razy cukania ani chýru ani slichu. Nalial som olej hádam v pohode a zložil. Skúsil a opäť cukalo. tak znova rozobrať vyčistiť poskladať doliať zas nový olej 10W, utiahol všetky šrauby na doraz a zas. Cukanie pokračovalo. Už neviem kde je chyba nemám nato nervy. Zatláčal som vidlicu hore nohami horizontálne zvislo. cukanie stále. ked je rozobratá patróna nevydá ani zvuk ako náhle nasadím spodné nohy cukanie pokračuje. Nevadí bude také aké je . Ďakujem Ti droid za rady aspoň niekto sa ozval . a to je asi vše
Zobraziť komentár 14.02.2014 - 17:23:10
00
ako pozeram na tu foto co si poslal, nie je tam druha pruzina , ktora je v pravej nohe. mas ju tam???
Zobraziť komentár 15.02.2014 - 10:27:31
00
skontroluj ci v nej mas vsetko
Zobraziť komentár 15.02.2014 - 10:28:59
00
Ak si myslel pružinu v patróne (19) tak nie tú nemám ani tam nebola keď som ju rozoberal. Pominulé roky som rozobral len vidlicu vyčistil a dal nový olej. Len teraz som rozobral aj tu olejovú patrónu nevedel som že tam tá pružina má byť. Ale minulé roky behala v pohode bez nejakého zvuku navyše. Tak nwm kde je chyba. Možno préve v tom
Zobraziť komentár 16.02.2014 - 15:56:28
00
si prvy majitel vidly? neviem ci tam nie je len polep duro a vidla je xct, xcm...tie nemaju pruzinu v pravej nohe
Zobraziť komentár 18.02.2014 - 10:41:19
00
Som druhý majiteľ. a určite to je Duro aj v obchode s komponentami mi povedali že to je duro . Na XCR a XCT sa to nepodoba ani z daleka . Duro ma specificke vonkajsie nohy .. skusim doliat viac oleja a uvidim co to spravi ..
Zobraziť komentár 20.02.2014 - 15:46:21
00
ja som mal vcera svoju rozobratu, daval som z nej prec vazelinu a povodny tlmicovy olej lebo mi velmi tuhla pokial bolo pod nulou. vsetko som namazal riedkym olejom, ktory som dal aj do tlmica. na nete som si pozrel ako sa vyberaju simeringy a klzaky. chcel som vybrat a skontrolovat tie moje vo vidle. akosi mi to neislo, tak som to vsetko poriadne vycistil a pozrel sa do vnutra nohy poriadnym svetlom, ze kde je problem, na moje prekvapenie je tam uplne nieco ine ako som to videl vo videonavode sr suntour. klzaky tam vobec nie su! a simering je taky nizky a na spodnej strane ma nejaku kovovu obruc, ktora pravdepodobne prebrala ulohu klzaka. hned som skontroloval vyrazene cislo na boku drziaka vnutornych noh. je to naozaj duro d rocnik 2007, taiwan. vedel by mi niekto poradit ako vybrat tie simeringy?
Zobraziť komentár 20.02.2014 - 16:41:50
00
Takže to cukanie som už vyriešil :) pozeral som ten obrázok od droida 10x ale jedno mi nepasovalo mal som jednu cast naviac zistil som ze na tom obrazku to je je to taka korunka na spodku vnutorných nôh ja som tu korunku daval na spodok vonkajsich preto bola vôla (medzera) na spodku medzi olejovou patronou a vnutornou nohou pri stlaceni dochadzalo k tomu ze patrona narazala (kov o kov) ta vlozka (korunka tu medzeru mala vyriesit :) vyriesene konecne :D
Zobraziť komentár 23.02.2014 - 16:39:34
00
čo sa týka droid sa mi vidi ze ak si tie simeringi este nemenil na tych starsich sa to robilo tym sposobom ako si opisal a vyberat ich neni db napad. niektore su tak zakerne ze pri vyberani je dost mozne ze ich poskodis preto ich vyberaj len ak ich chces vymenit. A pocitaj s tym ze nic ti nepojde tak lahko ako na videu :D
Zobraziť komentár 23.02.2014 - 16:44:03
00
vcera som daval hustejsi olej po zime, cital som, ze tam ma byt 100ml oleja, niekto odporucal len 80ml, lebo potom vyteka odniekial.......ono tam tych 80ml akurat vojde, ale tlmiaca komora je uplne plna az po okraj. neviem ci to tak ma byt, ale urcite tam 100ml nevojde. nechal som tam len 50ml. neviem co by sa stalo, keby pri stlaceni vidly takou rychlostou, ze by olej nestihal pretekat do spodnej komory a navrchu nad olejom by nebol vzduch. asi by sa zacala spravat ako uzamknuta, pokial by neklesol tlak zo stlacenia. ma k tomu niekto nejaky nazor?
Zobraziť komentár 02.04.2014 - 21:33:47
00
Ahoj, ja mám tiež vidlicu duro 130 mm a strašne mi puká hlavne pri brzdení. Chcem spraviť repas vidlice , a chcem sa opýtať či niekto náhodov nemá neake dobre video ktore mi v tom rozoberaní pomože. Dakujem vopred :)
Zobraziť komentár 04.07.2014 - 11:03:25
00
keyboard_arrow_up