Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte mám taký problem. Zdá sa mi ako keby mi zadné koleso plávali v určitých situáciách. V zákrutách atd. Kolesa mám sunringle radium ma29, tlak mám 40 psi+- a rychloupinak mám utiahnutí dosť. Nejaké nápady čo mám pozrieť alebo tak dik
Zobraziť komentár 04.09.2014 - 17:41:12
00
Za predpokladu, ze nevazis 130+, uz asi jedine napnutie vypletu. Pripadne este dotiahnutie kluk a predpätie pruzin na SPD.
Zobraziť komentár 04.09.2014 - 17:57:58
00
Ako zistím napnutie výplatu že ci je ok alebo nie? Kľučky a pedále pozriem ďakujem
Zobraziť komentár 04.09.2014 - 18:01:31
00
No ak sa v tom nevyznas, tak len tazko zhodnotis, ci ma vyplet primerane napnutie. Mozes skusit rukou postlacat kazdu dvojicu prekrizenych spic voci sebe a porovnat pnutie tych dvojic navzajom - ci nie su niektore dvojice prilis volne. Ak budu vsetky dvojice +- rovnako napnute / budu klast rovnaky odpor pri stlaceni, tak nie je problem v tom, ze bolo koleso poskodene pri nejakom naraze a pod. V tom pripade Ti zostava odniest koleso do servisu a nechat dosponovat vyplet. Da sa to zvladnut aj doma ak mas centrovaci kluc a trufas si - vsetky niple dotiahnut o rovnaky pocet otacok. Ale aj tak sa moze stat, ze tym koleso rozcentrujes. Cize ak nevies centrovat, tak radsej ten servis.
Zobraziť komentár 04.09.2014 - 18:09:45
00
No neviem mne sa to zda makke, ale tak ja by som mal najradsej vsetko na fest :)

tu som spravil video tak pozrite Vy ktori mate viac skusenosti

http://youtu.be/8bccD8FDMZQ
http://youtu.be/PrJ4D-0SMJg
Zobraziť komentár 04.09.2014 - 21:08:27
00
Tak ono tazko hodnotit - z videa sa neda zistit akou silou to stlacas. Ale zda sa, ze nie velkou, takze by to dosponovanie asi znieslo. Ak mas pocit, ze to plava, tak chod do servisu a nech sa Ti vyjadri servisak, ci treba dosponovat abo nie. V kazdom pripade pri 29" kolese je pocit plavania vyraznejsi ako pri 26", cize ak si presadol z 26", tak to vnimanie plavania moze byt aj tym. Pripadne este skus aj viac natlakovat plast, ci sa ten pocit nestrati.

P.S. A opravovat / vracat spice do povodnej polohy nemusis - pri prvom sadnuti na bajk a par zaslapnutiach sa vratia do idealnej polohy same. :)
Zobraziť komentár 04.09.2014 - 22:26:18
00
No ja som zmenil celé kolesa a po tom som si všimol niečo take. No musím to zajtra ešte dobre skúsiť :) dik zatiaľ
Zobraziť komentár 04.09.2014 - 22:30:04
00
keyboard_arrow_up