Zmestiť sa zmestí ale záleží na šírke použitej pneumatiky.
Ja som skúšal ale na inom biku. Rám zobral šírku max 2,1. Malo to však len minimálnu medzeru, že by to v blate nebolo použiteľné.
dáka skúsenosť so servisom bajkov v okolí PN? Nepýtam sa na servisy - viem ktoré sú v okolí , len či máte dakto skúsenosti a ako ste boli spokojní?Potrebujem po lete zoservisovať nakompletku bajk, rada by som kvalitku a pokiaľ možno aj za rozumnú cenu...Ak teda tu dakto taký je čo má skúsenosti...
prečo nejde do Hrádku...Hm...lebo som myslela, že sa tu poradím aké majú bajkeri skúsenosti so servismi v okolí...aj v Piešťanoch ich je pár...zatiaľ som ten môj cajgel nikde neservisovala len drobné úpravy...
Hej, okrem odpovede na otázku
V PN podľa všetkého nikto servis nepotrebuje, inak tomu nerozumiem. Asi je fakt také náročné napísať 3 riadky so skúsenosťou...
Však hovorím, že Hrádok, môj kamoš tam dával servisovať bajk a bol spokojný, ja tam osobnú skúsenosť so servisom nemám a v Píščanoch nič nepoznám. Tiež ma zarazilo, že nikto z miestnych neporadil.
bludarka12 OK tak skusim ja aj ked mam do piscan dost kus. mam skusenosti iba mtbiker servisom v Hradku. bol som dvakrat. raz ma sokovala dost vysoka cena. druhy krat mi spravili nalisovanie pressfitu do carbonoveho ramu zadamo v ramci nakupu komponentov. za mna kvvalita srvisu v Hradku OK. ale pred servisom celeho bajku by som sa zaujimal o vyslednu cenu.
Pali65- nepísal si...len si sa spýtal, prečo nejdem do Hrádku...Lukas6s8p: pýtala som sa aj v "Pieskovisko" a nič...neviem sa tu zase dobre orientovať idem sem raz za mesiac aj to som dala veľa pre radu...a Bade-ďakujem za recenziu dačo také som očakávala , že sa dozviem-osobnú skúsenosť...no možno bajkeri z okolia nechodia do servisov ale si ho robia doma sami..ktovie...
double si to asi len nevšimol. Je z PN a vieme, že je účtovník s obomi rukami ľavými . Určite chodí do servisu. Nebuď súkromník, podeľ sa o skúsenosť kde ti to dobre spravili
vybavené poradil som. Ano niesom technicky tip skor taký zensky miesto piva radsej pina-coladu a servis bicykla doma nerobím ale už som si kupil stojan na servis takže hádam ho aj po polroku konecne vyuzijem:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som skúšal ale na inom biku. Rám zobral šírku max 2,1. Malo to však len minimálnu medzeru, že by to v blate nebolo použiteľné.
A prečo vlastne nejde do Hrádku?
V PN podľa všetkého nikto servis nepotrebuje, inak tomu nerozumiem. Asi je fakt také náročné napísať 3 riadky so skúsenosťou...