Pri bicyklovani zo sedla pri nieco zacalo praskat v zadnej casti bicykla. Skusil som dotiahnut kazetu ale to nepomohlo.
Pri blizsom skumani som zistil ze mam povolenu jednu srobu(pravu) na uchyte/patke zadnej 12mm osi. Ked som to ale chcel dotiahnut tak som zistil ze hlava srobu je uz zodrata.
Teraz neviem co s tym, ci sa to snazit nejak dotiahnut alebo sa to snazit odkrutit a dat tam iny srob(ktory neviem kde zohnat
mate niekto podobnu skusenost?
Problem je ze ten pravy neviem nijakym sposobom odkrutit, hlava je uz uplne zodrata. Dal som tam aj trochu oleja, skusal som to aj torx klucom ale nic.
Alebo teda odvrat ak mas ako.
a pukanie mavam aj ja obcas spod patky, rozoberiem, nastriekam vazelinu na karbon, zlozim a zase je nacas pokoj
Čoho sa chytil môj dedo sa už nedá povoliť
A áno, najkrajšie riešenie by bolo navŕtať malú dierku a vyťahovákom von, ale myslím že 99% fóra doma vyťahováky nemá. Ja ich mám kvôli autám.
ale ked lepsie pozeram jak su tie hlavicky zdeformovane, bud to tahal nejaky silak alebo niesu z extra pevneho materialu takze by tam asi siel zarazit hocijaky aj menej kvalitny torx...
Takze vdaka za rady!