Lokalizácia
Formulár sa odosiela
S prackou som spokojny. Nie som domaci kutil so zalubou v rozoberani a skladani retaze. Inak su to plastove hracky takze rataj s istym omedzenim v zivotnosti.
Zobraziť komentár 20.08.2010 - 20:57:49
00
A pri tom čistení technickým benzínom si prípadne nezabudnite jednu zapáliť...
Ozaj, čo robíte s tým technickým benzínom po vyčistení? Vylejete do odpadu? Alebo necháte odpariť benzín a ten zvyšok aj s fľašou vyhodíte?
Ekológia sa teší na vaše odpovede.
Zobraziť komentár 20.08.2010 - 22:32:58
00
technickým beznínom vyprať reťaz? spravil som to raz v živote v práčke na reťaz, a už v živote nikdy! je pekné ju odmastiť ale bude trvať veľa cyklov mazania kým sa to odmastenie zasa namastí aj vo všetkých čapoch, už som mal chuť kúpiť novú reťaz, tak ma nasieralo to vrzganie, no potom to vyriešilo namočenie do oleja komplet a vytretie do sucha, pár namazaní teflonovým olejom a je to lepšie...
Zobraziť komentár 20.08.2010 - 23:32:33
00
2joko Dovolim si OT - volne tlmocenie z lekarskej stranky o komplikovanom uraze. Pacient netusil, ze manzelka cosi cistila benzinom a vyliala ho potom do zachoda. Podla svojho zvyku si na zachode precital noviny plus cigaretka a ked hodil nedopalok do zachoda tak to zacalo:
- popalene genitalie
- rozbita hlava ked ho to vyhodilo do stropu
- rozrezany zadok ked dopadol nazad do crepin zachodovej misy
8)
Zobraziť komentár 21.08.2010 - 06:16:30
00
technickým beznínom vyprať reťaz? spravil som to raz v živote v práčke na reťaz, a už v živote nikdy! je pekné ju odmastiť ale bude trvať veľa cyklov mazania kým sa to odmastenie zasa namastí aj vo všetkých čapoch...

Ale prosim ta... nauc sa mazat retaz namiesto vypisovania takychto absolutnych nezmyslov... :doh:
Zobraziť komentár 21.08.2010 - 07:32:23
00
Niekde som počul že je dobré ju vyprať aj v nafte.Skúsil som to no najprv som musel utekať na benzínku :D do menšieho lavóra som dal tak 3 dcl nafty a pomáhal som si štetcom.Je to super lebo reťaz sa mi mazala aj prala zároveň.
Zobraziť komentár 21.08.2010 - 09:14:41
00
Keď treba používam práčku na reťaz, poprípade aj technický benzín.
Všetok bordel či už špinavý tech,. benzín a trebárs aj odpad pri odvzdušňovaní bŕzd pekne lejem do tejto flaštičky. hehe
P.S. Sa zastavte, ukážem vám ako sa môže čistiť reťaz a aj vás pohostím Pesi colou. hehe

Prílohy:

DSC_0015.jpg
DSC_0015.jpg 15.88 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 21.08.2010 - 09:15:01
00
Djexpres: Ty si nejaký akčný. Kontroluj si ten svoj krásny slovník...
Zobraziť komentár 21.08.2010 - 10:03:03
00
Raver

Hej špeciálnym sprejom od shimana namažeš tak akurát svojho vtáka keď si budeš honiť a nie čapy na reťazi...

Sa laskavo ukludni, ty si pisal, ze nevies namastit retaz, nie ja... tvoje sexualne praktiky pri fotkach vlakov si nechaj pre seba...

Myslim, ze sme si vsetci urobili obraz o tvojich zrucnostiach a inteligencii... a navyse si porusil pravidla tohoto fora, za co dufam, ze budes coskoro odmeneny...

Naposledy upravil Raver dňa 21.08.2010 - 10:24:01, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 21.08.2010 - 10:20:29
00
Raver

My sme si nepotykali, a ani nevieš s kým máš tú česť, tak neviem prečo si hneď na mňa tak vyskočil, len som prejavil svoj názor a na to predsa toto fórum je. To že neviem mastiť reťaz si napísal ty, neviem čo si tým chcel dokázať, uraziť ma? hej podarilo sa ti to!
Zobraziť komentár 21.08.2010 - 10:23:36
00
Ano toto je diskusne forum, vulgarnosti si zacal pisat ty nie ja.

Nikto na nikoho nevskocil. Ze si sa urazil na to, ze nevies namastit retaz po vycisteni a odmastneni bolo len priznanim tvojej neschopnosti, preto som ti poradil, aby si sa to naucil namiesto sedenia u klavesnice a stazovania si, ze to nejde.
Zobraziť komentár 21.08.2010 - 10:27:16
00
Raver

Takže to že si každý chalan občas vyhoní je vulgárnosť? :o to som nevedel, v slovníku vulgarizmov slovo "honenie" nie je...
Zobraziť komentár 21.08.2010 - 10:32:22
00
len zopakujem: Svoje sexualne praktiky pri fotkach vlakov si nechaj pre seba...
Zobraziť komentár 21.08.2010 - 10:33:45
00
Raver

Ok dokázal si čo si chcel, prosím adminov aby mi zrušili moju registráciu úplne, nestojím o to, aby ma tu urážal nejaký amatérsky jazdec, ktorý si o sebe veľa myslí...
Zobraziť komentár 21.08.2010 - 10:40:38
00
ukľudni sa mládenec...hrať sa na hrdinu nemusíš, navyše tu si všetci tykajú, takže podobné argumenty si nechaj a o tých "amatéroch" radšej pomlčím :?:

technický benzín sa na čistenie reťaze používa roky rokúce, to si ešte ani nebol na svete...to že odmastí komplet reťaz je samozrejmosť, to že si potom následne nenamazal reťaz poriadne je tvoja nešikovnosť...to sa ti snažil Raver naznačiť ;)
Zobraziť komentár 21.08.2010 - 12:16:04
00
keyboard_arrow_up