Cauko chcem sa spýtať čo s tým je napr. keď mám na 1/1 prevode tak prehadzovacka (škrie) alebo je úplne je na s*****ch pritisnuta alebo ako to mám povedať
hi. po siedmu stranu som nenasiel sekciu radenie, tak to davam sem do prehadzovacky. mam na 2 bajkoch z roku cca 2000 radenia zo sady LX a vsetky styri sa spravaju rovnako. tie packy - na palec uz "necvakaju" po indexe ale niekedy hlavne tu na smyku musim 3-4x úplne v plnom rozahu namačknut aby "zabrala" a zmenil sa prevodovy stupen. da sa to opravit ?
no ja som to jazdil len občasne na zimaciku kofolačiku... nafotím ti to zajtra, mne už je to na nic, kupil som to zanovne z bazaru, celu sadu,
mam aj kazetu titanovú , ale ta už ma zubky podraté
Mal som podobny problem. Radenie deore 3x9 z 2008. Radenie cvaklo niekedy az na 3 pokus. Na vine bola stara vazelina, ktora uz nemazala, ale lepila a po zatlaceni palcom nezaskocilo kladivko do rohatky. Po totalnom rozobrati, vycisteni a premazani chodi ako nove. Vyskusaj a uvidis. Za to nic nedas.
pustil som sa dnes do jedneho radenia "šmyku". samozrejme som si to nenafotil pocas rozoberania, tak celkom puzzle bolo na cca 20min. po premazani "cvaka" tak ako ma..len zatial "naprazdno" bez napnuteho lanka. naozaj bolo tam FEST tuhe mazivo. problem ocistit. fishdoctor = dakujem
Dagger nerozoberaj to. Iba demontuj krytky a nastriekaj do toho nieco co vie rozpustat staru vazelinu. Alebo hoď do ultrazvuku s lázňou. A ono to zas pôjde.
A pocas pisanie
budem musiet nieco vymysliet lebo jeden bajk ma combo a nechce sa mi to moc odstrojovať od laniek a gripov a hlavne, na majstrovanie uz mam v garazi zimu. este ked sa vratim k tej myslienke vysprejovat to von...no...mam obavy. podla toho ako som to tazko daval dole, tak asi najskor rozpustit to bude treba, cize napustit a nechat posobit a az potom pod tlakom vystriekat
cca "frťan" WDčka to opravil. ked som tie packy poriadne rozpohyboval, tak to zacalo opat radit. dakujem za radu.
...a som rad, že som "stihol" rozobrat len jednu stranu rájd....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mam aj kazetu titanovú , ale ta už ma zubky podraté
fishdoctor = dakujem
A pocas pisanie
...a som rad, že som "stihol" rozobrat len jednu stranu rájd....