Tak celú cestu som sa pri zjazde vyhýbal jamám, ale nastala taká pasáž, kde sa to nedalo, tak som do 1 centimetrovej diery vošiel asi 3-4 km/h (cesta bola rozbitá a kamienková, tak preto som tam šiel tak pomaly) a zrazu zo zadného kolesa rana ako z dela a doma som pozrel plášť, vyzeral bez diery a duša mala 20 cm trhlinu.
Čo to mohlo spôsobiť??? díki za rady
posledný komentár: 15. 1. 2016 o 22:17
bo doteraz na crosovom bicykli som taketo jami jazdil minimalne 20 km/h a nic , a teraz som si povedal že na novom cestáku dobrzdím ich na minimum a prááásk, rana ako z dela, to je až tak citlivé?? no hrôza pomyslieť ak by som v jazde trafil nechtiac nejakú jamu v rýchlosti nad 40,,
takže aké duše a plášte mi odporučíte nech čoto vydržia , díki
Edit: http://www.suncycle.sk/sk/produkt/duse-vittoria-ultralight-42mm/743
Zihadlo5: to je kravina.. hovorí že išiel 4km/h čo je približne rýchlosť kroku..
Zihadlo5: to je kravina.. hovorí že išiel 4km/h čo je približne rýchlosť kroku..
jj nevsiml som si
ako som sa mohol natom doviesť, veď keď to strelilo myslel som že niekto pomne striela:) bike som naložil do auta, kt. pomna prišlo.
Ale stále si to neviem vôbec vysvetliť, že pri 4 km/h sa takto presekla duša na 20cm, hm.
Pravdou je že duša bola trochen pretlakovaná, a vošiel som do menšej jamy kde bol v rozbitom asfalte zabudovaný kameň, kt, ale nebol ostrý ale skôr tupší,, no nič to, kúpim novú dušu a jde se dál:)