Caute, chcem napisat par skusenosti s touto vidlou. Mal som ju na novom biku a po prvej jazde zacal unikat olej cez charger( lock out) takze po par dnoch isla na reklamacku, kde zistili, ze je vadny charger a musia ho vymenit. Teraz mi dali nahradnu Piku a po prvej jazde zacal pre zmenu olej unikat od spodu cez gufera, mal som slzu az dole na nohe vidly, nic strasne, ale 2 Piky a obidve takyto problem, to som necakal pri takejto High end vidle, hlavne po tych skvelych recenziach a som dost sklamany. Predtym som jazdil par mesiacov zatracovany Fox Evolution a ten ani kvapku a to dostaval obcas pekne na budku. Ma niekto podobny problem s unikom oleja?
Zdravicko,viete mi tu niekto poradit? Da sa odvzdusnit charger 2,1 damper na pike model 2019 pomocou sady ROCK SHOX REVERB BLEED KIT ktoru som mal pribalenu ku sedlovke reverb? Dik za odpoved.
Nazdar mám Pike u Turn j 146 95-140 a je to asi 2012 a zasekávala sa v cca polke 95 mm zdvihu a na tom istom mieste aj keď bola v 140 mm zdvihu otvoril som ju na komplet prčistil premazal jednoducho komplet ale nič som tam nenašiel neviete čo to mohlo robiť lebo mi to nedá spávať
Zdravicko,viete mi tu niekto poradit? Da sa odvzdusnit charger 2,1 damper na pike model 2019 pomocou sady ROCK SHOX REVERB BLEED KIT ktoru som mal pribalenu ku sedlovke reverb? Dik za odpoved.
To nebude pasovat. Musis kupit basmeg presne na to. Ale pocul som ze sa to da aj hadickou akuratneho priemeru. Z principu ten proces odvzdusnovania nieje az taky haklivy ako napr. Pri brzdach
Chalosi ako je to s tým novým debon air c1? Funguje to v pike a1?
Malo by fungovat spatne na vsetky moderne Pikiny. Zvazil by som aj ten predch. Debonair upgrade. Ma jemnejsi odtrh ale trpi o par mm vacsim zanaranim. Idealne ak vies zvysit zdvih napr. zo 150mm na 160mm s tym prvym debon air. Moze to mat aktivny zdvih podobny 150mm c1
To nebude pasovat. Musis kupit basmeg presne na to. Ale pocul som ze sa to da aj hadickou akuratneho priemeru. Z principu ten proces odvzdusnovania nieje az taky haklivy ako napr. Pri brzdach
Ano...ja to robim takou vacsou striekackou cez iprovizovane tesnenie (kusok starej duse). Po odvzdusneni (vid. Youtube) ostava v systeme po vysunuti piestu ,,nulovy tlak" (par kvapiek vytecie po odstraneni striekacky)...uz len zatvorit patronu, poistit segerkou, utriet tu trocha oleja a hotovo.
P.s. pri neorigo ,,naradi" sa to lahsie robi s jednou rukou naviac
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Malo by fungovat spatne na vsetky moderne Pikiny. Zvazil by som aj ten predch. Debonair upgrade. Ma jemnejsi odtrh ale trpi o par mm vacsim zanaranim. Idealne ak vies zvysit zdvih napr. zo 150mm na 160mm s tym prvym debon air. Moze to mat aktivny zdvih podobny 150mm c1
Funguje velmi dobre
Ano...ja to robim takou vacsou striekackou cez iprovizovane tesnenie (kusok starej duse). Po odvzdusneni (vid. Youtube) ostava v systeme po vysunuti piestu ,,nulovy tlak" (par kvapiek vytecie po odstraneni striekacky)...uz len zatvorit patronu, poistit segerkou, utriet tu trocha oleja a hotovo.
P.s. pri neorigo ,,naradi" sa to lahsie robi s jednou rukou naviac