ahojte. stalo sa vam u tohto tlmica ze nefungoval climb (zamok)? mam ho na mojom haji a bohuzial nefunguje. Skusal som fukat rozne tlaky no zmenu medzi climb a open som nevidel ziadnu :-/ a teraz ked zacina sezona by som nerad cakal mesiac na zarucnu opravu...
Dik, zaujimave ze komory z troch tlmicov 200x51 maju rozdielne dlzky
82mm, 83+ mm, a marina_militareova 88 mm
Jedine ze ta posledna komora bola z 200/ 57 ?
Dik, zaujimave ze komory z troch tlmicov 200x51 maju rozdielne dlzky
Každopádne, tiež mám problém s Rock Shox monarch RT, teda uzamykateľný model. Posun páčky do uzamknutej polohy tlmič neuzamkne. Všetko zvyšné funguje ako má.
Vie už niekto, čo je pri tých páčkach problémom ?
nazdarek..
hladam zdroj uniku vzduchu z monarchu RT. tesnenia menene nedavno, olej do vzduchovej komory doplneny. No stale mi to pada pocas jazdy z 210 na 190psi. Nie je to dramaticke ale predsa.
Tam kde je packa na uzmanknutie resp nastavenie odskoku vidim tri malicke srobky na imbus (vid obr). Nakolko maju byt tieto srobyky zatiahnute (na co presne sluzia)? Nemoze unikat vzduch preto lebo nie su dostatocne zatiahnute? V service manualy od rockshox sa im vobec tejto casti tlmica nevenuju
Skrutky slúžia na zaistenie polohy páčky lockoutu a reboundu + na zaistenie aretačnej pružinky a guličky. Keby aj unikal vzduch okolo, nepomohlo by, ak by si ich pritiahol. Ak uniká vzduch za jazdy, pravdepodobne bude problém niekde na hlavnom tesnení resp. na tesnení za prachovkou vo vzduchovej komore.
A klzné plochy komory sú v poriadku? Nie je niečo vdraté? Je ešte jedno tesnenie ktoré by mohlo byť problém a bežne sa nemení ale to by unikali bublinky práve okolo páčiek nastavenia propedalu/reboundu. Áno ešte sa tomu venujem.
Na klznych plochach nevidim ziadny ani len skrabancek. Okolo paciek ziadne bublinky nevidno. A mas toho vela? Vedeli by sme sa dohodnut ze sa mi na to pozries kebyze vymena jadra ventilu nepomoze (co predpokladam ze nie).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
haha! mam najdlhsiu KOMORU!!!!
Každopádne, tiež mám problém s Rock Shox monarch RT, teda uzamykateľný model. Posun páčky do uzamknutej polohy tlmič neuzamkne. Všetko zvyšné funguje ako má.
Vie už niekto, čo je pri tých páčkach problémom ?
Polovička ma na bajku Fox Float CTD Evolution a ten keď sa zamkne sa ani nepohne
hladam zdroj uniku vzduchu z monarchu RT. tesnenia menene nedavno, olej do vzduchovej komory doplneny. No stale mi to pada pocas jazdy z 210 na 190psi. Nie je to dramaticke ale predsa.
Tam kde je packa na uzmanknutie resp nastavenie odskoku vidim tri malicke srobky na imbus (vid obr). Nakolko maju byt tieto srobyky zatiahnute (na co presne sluzia)? Nemoze unikat vzduch preto lebo nie su dostatocne zatiahnute? V service manualy od rockshox sa im vobec tejto casti tlmica nevenuju
RockShox Service kit Basic - pre tlmiče Monarch / Monarch plus Basic High Vol. 2012
22,99 €
MOC 27,99 €Nie náhodou že nafúkaš na 210 a keď pichneš pumpu po jazde je tam len 190?