Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Caute idem si po radu ja mam opačný problém mám oceľový ram a carbonovu sedlovku z činy, ide o lowcost do obchodu…. Sedlovka je správneho rozmeru ale vsuviem ju max 10cm a potom ani von ani dnu minule som ju vytiahol podľa odporúčaní v téme ale ja ju tam potrebujem zasunúť máte nejaké rady ?
Zobraziť komentár 09.11.2024 - 22:19:15
00
A hliníková sedlovka ne vojde hlbšie? Či žiadna?
Ak žiadna problém je vnútri rámu... nepresnosť necistota.deformacia.
Ak len karbónová,problém je v presnosti výroby v Číne...
Zobraziť komentár 10.11.2024 - 06:47:16
00
Nemám to ako vyskúšať s hliníkovou :) ale po prisvieteni do rámu sa mi nezdá že by tam bola nejaká deformácia alebo nečistoty…. Takze zrejme to bude asi sedlovkou
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 21:36:41
00
Okom asi neuvidis desatinovu odchylku 🙂
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 07:57:54
00
...ak mas poruke subleru, premeraj si priemer sedlovky na viacerych miestach a zistis, ci je sedlovka v poriadku
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 09:08:42
00
Alebo ak je do "bananu" tak niecim rovnym prilozit po celej dlzke
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 09:54:40
01
decke pravítko , prikladaj po dlžke , po celom obvode a pozeraj či je nikde pod ním medzera..
Zobraziť komentár 12.11.2024 - 13:35:25
00
čo v prípade ked je zaseknuty karbon v karbone?
a je to D-fuse, nie okruhla. takze ani tocit sa s tym neda
Zobraziť komentár 05.05.2025 - 21:43:10
00
Šach mat pre bicykel🙂
Ako hlboko je v rame zasunuta?
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 06:01:22
00
Ešte by som flintu do žita nehádzal. Zo všetkého najskôr skús medzi sedlovku a sedlovú trubku zhora nastriekať penetračný olej, môj favorit je Brunox Turbo Spray. Olejom nešetri, striekaj na viackrát a nechaj ho kľudne aj deň-dva pôsobiť. Potom je fajn otočiť bike hore kolesami a olej nastriekať aj z druhej strany, ideálne vybrať stred a streknúť ho tam dostatočné množstvo tadiaľ. Takisto olejom nešetriť a nechať pôsobiť. Často už len toto dosť výrazne pomôže a sedlovka ide vytiahnuť "len tak rukou," hoci s vyššou silou. Ak by nie, dá sa nahodiť nejaké staré sedlo za ktoré to upneš do zveráku a ťaháš za rám. Nevýhodou samozrejme je, že rámom nemôžeš točiť. Počul som aj o fintách typu schladiť sedlovku C02 bombičkou a sedlovú rúrku roztiahnuť teplovzdušnou pištoľou, no tam si nie som istý, do akej miery je to pri kombinácii carbon-carbon efektívne a hlavne bezpečné.
Posledná možnosť je použiť pílový lupienok a sedlovku zvnútra rozpíliť, tam to ale bude chcieť mimoriadnu opatrnosť, aby si nezarezal aj do rámu...

Mne zatiaľ vždy stačil ten penetračný olej a trocha trpezlivosti a sedlovky išli von holými rukami bez poškodenia čohokoľvek. Držím teda palce, aby to tak bolo aj u teba. Pokiaľ to tam nemáš zapečené naozaj niekoľko rokov, tak je celkom slušná šanca, že by sa to mohlo podariť.

Viac v tomto videu:
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 16:16:52
01
arrow_leftTomas11 napísal:
.....Posledná možnosť je použiť pílový lupienok a sedlovku zvnútra rozpíliť, tam to ale bude chcieť mimoriadnu opatrnosť, aby si nezarezal aj do rámu...

Ako chápem princíp, ale akoby si to prakticky robil mi nie je celkom jasné....musel by si ju najprv odrezať blízko pri ráme.... tým pádom by si výrazne obmedzil možnosť za ňu ťahať....proste teoretická možnosť ,ale prakticky nie veľmi reálne uskutočniteľná
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 17:15:33
00
Pozri video vyššie, reálne to tam robia. Je to ale ozaj až posledná možnosť, treba na to veľa citu a trpezlivosti.
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 17:18:01
00
presne to sa mi teraz stalo, hlinikova sedlovka brutalne zapecena v ocelovom rame, tocil som vo zveraku a hlinik som odtrhol, uz asi fakt len odpilit, lenze je pekne dlha
Zobraziť komentár 20.05.2025 - 19:16:39
00
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
s ocelou by nemalo reagovat.
https://teplovodive-pasty-a-pasky.heureka.sk/thermal-grizzly-conductonaut-1-g-tg-c-001-r/#prehlad/
Zobraziť komentár 20.05.2025 - 19:59:55
00
keyboard_arrow_up