CHcem doma vymeniť guferá na vidlici, nakoľko to niesu seriové, tak mi to v origo servise nezaložia. Skušal niekto rozoberať FOXa doma? načo dať pozor?
nechápem myšlienkové pochody servisov ... ked to nieje originálne tak ruky preč od toho
Fox sa rozoberá ako každá olejom mazaná vidla, takže na teba nevyskočí žiaden bubulák
pri narážaní stierakov a gufier si daj pozor na smer planžetky aby si ju nedal opačne (smerom dole má stierať) taktiež treba dať pozor aby si ich nepoškodil.
Môžeš si pomôcť vodárenskou PVC trubkou 40mm priemer (ak ju narežeš pozdlžne) bude menšia pravdepodobnosť poškodenia pri narážaní.
jeden čas som sníval o stierakoch Endurofork ale vzhladom na vysoký vnútorný odpor som od toho upustil.
neostava mi nič ine len suhlasit s katkom......
aj moje tam montovali........
ale táááá cena za servis..... doteraz plačem kolko som mohol prepit
mimochodom aj v KE to dokáže urobit jeden šikovný servisák.... ako som ... neskoro zistil
neostava mi nič ine len suhlasit s katkom......
mimochodom aj v KE to dokáže urobit jeden šikovný servisák.... ako som ... neskoro zistil
tak 50,- € je celkom pálka...
asi pozriem návod na iVelo a pustim sa do toho sám. Len som chcel vedieť, či niečo nieje problematické pri rozoberaní a skladaní.
Lubo, posepkaj ktory servisak mi odservisuje FOX-ku v KE? Snad nie u Duplinskeho? Na jesen sa chystam nechat vymenit olej a urobit bezny servis na mojom Talase.
CHcem doma vymeniť guferá na vidlici, nakoľko to niesu seriové, tak mi to v origo servise nezaložia. Skušal niekto rozoberať FOXa doma? načo dať pozor?
Kde sa dajú zohnať takéto nesériové gufera na vidlice Fox? Vraj je to neštandartný rozmer a preto je problém to kúpiť.
ani by som nepovedal, ja som pred rokom v Dubnici prerazil tesnenia v Rebe a repas (pretesnenie a výmena oleja) stáli 1900 Sk vrátane materiálu, pričom o Foxe je známe, že jeho servis je z tých drahších, ale ako na to tak pozerám, vyjde to +/- rovnako ako ten RockShox...
No keď si zoberieš, že katko si kúpil vlasné semeringy a tesnenia, tak za olej + robotu je to dosť. Tebe museli meniť aj komplet semeringy + tesnenie na piestiku, (ak sa nemýlim) takže ak odrátaš materiál, rozdiel tam určite je.
doteraz som si všetko na biku riešil sám - bežný servis až výmena sériových komponentov za niečo iné podla môjho gusta (a že ich nebolo málo) takže toto je niečo zložitejšie, ale určite ma to neodradí - len som sa chcel vopred poradiť.
VĎAKA za rady - aj neprajníkom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fox sa rozoberá ako každá olejom mazaná vidla, takže na teba nevyskočí žiaden bubulák
pri narážaní stierakov a gufier si daj pozor na smer planžetky aby si ju nedal opačne (smerom dole má stierať) taktiež treba dať pozor aby si ich nepoškodil.
Môžeš si pomôcť vodárenskou PVC trubkou 40mm priemer (ak ju narežeš pozdlžne) bude menšia pravdepodobnosť poškodenia pri narážaní.
jeden čas som sníval o stierakoch Endurofork ale vzhladom na vysoký vnútorný odpor som od toho upustil.
mimochodom aj v KE to dokáže urobit jeden šikovný servisák....
Nié nebol to liter ako si hádal ale 30€
To si nemohol poskladať sám ?
mimochodom aj v KE to dokáže urobit jeden šikovný servisák....
kolko?
asi pozriem návod na iVelo a pustim sa do toho sám. Len som chcel vedieť, či niečo nieje problematické pri rozoberaní a skladaní.
Lubo, posepkaj ktory servisak mi odservisuje FOX-ku v KE? Snad nie u Duplinskeho? Na jesen sa chystam nechat vymenit olej a urobit bezny servis na mojom Talase.
Kde sa dajú zohnať takéto nesériové gufera na vidlice Fox? Vraj je to neštandartný rozmer a preto je problém to kúpiť.
ani by som nepovedal, ja som pred rokom v Dubnici prerazil tesnenia v Rebe a repas (pretesnenie a výmena oleja) stáli 1900 Sk vrátane materiálu, pričom o Foxe je známe, že jeho servis je z tých drahších, ale ako na to tak pozerám, vyjde to +/- rovnako ako ten RockShox...
VĎAKA za rady - aj neprajníkom
tu ich máš - odtialto som kupoval aj ja...
http://www.enduroforkseals.com/id17.html