Ahojte, kde sa da spravit servis Mavic? Potrebujem vycentrovať crossride disc + doplniť š***** a mavic Ksyrium komplet novy raf aj spice.
O pánovi Nagy viem, už som tam volal, strašne neochotný pán tak sa mu chcem vyhnúť. Viete o niekom alebo to dat k nemu? Koľko bude stáť to centrovanie? V okolí Žiliny to nerobí nikto?
mne napr na novatecu či vision naboji puká spoj ložisko v tele náboja. má vôlu pri silnej záťaži jednoducho pukne, aj ked tahám rukou koleso do strany... jednoducho sa to rokmi vymlátilo
nepomohli ani výmeny ložísk a osiek...
Cavte, ked kupim novy orech bude sucastou cela opravna sada tak ako som ju odfotil na obrazku? Hlavne mi ide o tie ozubene koliecka. Podcenil som tesnenie a vplyvom vlhkosti to zakorodovalo a i po vycisteni to nechce pracovat ako ma. Nedolieha a pretacam na prazdno. Apropo ako zistim ake je to oznacenie. Vdaka
tomasslotik Kupoval som novy orech na Mavic Crossmax. Najskor z jedneho slovenskeho e-shopu, ked som ho rozbalil, tak som zistil, ze je to repas (hrdzavy, hrany na orechu niesli znamky po pouzivani), v e-shope mi tvrdili, ze to takto dostali priamo z Mavicu. Orech som im vratil a objednal som z nemeckeho e-shopu, orech prisiel v rovnakom stave. Takze ked kupite novy orech tak nebude novy. Pruzinka, tesnenia atd. s orechom neprisli ani v jednom pripade, prisiel len samotny orech. Videl som predavat tu pruzinku za 10 eur samostatne. Oznacenie kolies mam na rafiku, je tam seriove cislo.
vcera mi praskla s***** na kolese Ksyrium Elite. vyplet teda dost povolil a rafik riadne do osmicky. ale bol som nuteny slapat dalej kedze telefon som mal ako na potvoru vybity a bol 25 km od domu. neviem, ci to neublizilo este viac kolesu. ma cenu opravovat koleso, alebo kupit rovno nove nejake zakladne povedzme model Aksium? lebo nemam dobru skusenost ked praskne s*****. vzdy to potom skonci tak, ze aj tak menim rafik. ci stav kolesa mi zhodnotia v servise a dam na ich odporucanie? tu v Dubnici neviem kde by mi opravili Mavic koleso, ale chodim aj do Nitry tak skusim Dolomity Bike predajnu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rataj že ak tam daš tekutý kov tak uz navždy.
nepomohli ani výmeny ložísk a osiek...
takze kde v ba mozem zverit mavic comete -cestne kolesa na servis?vycistit premazat loziska a docentrovat?
DT Swiss vazelína, 20 g
13,09 €
MOC 13,99 €