planujem kupovat novu hydraulicku brzdu a az som sa zdesil ked mi v servise povedali ze naplnenie a odvzdusnenie bude stat cez 20E. je to normalna cena? preto sa pytam.. ma niekto navod pripadne vie poradit ako nacvaknut hadicku, naplnit kvapalinou a odvzdusnit? jedna sa o prasa xt, hadica je originalna a packa je stara DC. pripadne.. je v nitre niekto sikovny a ochotny ?
Ono ak používal jedny platne na tom starom kotúči aj na novom, tak mu to tam aj vidno. Na ľavom obrázku nemá prebrzdený okraj kotúča, čiže platnička mu brzdila celou plochou. Na pravom obrázku je kotúč ojazdený až po okraj. Tam práve platnička môže presahovať okraj a dokonca na platničke ostane potom nezbrzdený výstupok....to je okamžite zdrojom vibrácie. Ale samozrejme kotúče s okrajom bez rôznych tvarových vybratí a výrezov sú vibračne najstabilnejšie....momentálne najkľudnejšie kotúče čo sa týka kompatibility s čímkoľvek a maximálnou elimináciou vibrácií sú tieto:
Ten Sram existuje aj s hliníkovým stredovým nosičom, ale ten už dokáže pri výmene kotúča so zajazdenými starými platničkami chytať určité spektrá kmitov. Zajazdenie kým si to sadne trvá aj 100 km.
Treba si všímať aj materiál kotúčov. Napríklad Trickstuff vyzerajú na oko ***** ale sú moc mäkké, takže treba neustále po riadnom zjazde rovnať..Podobne mäkký je aj tu diskutovaný Shimano SLX.
Používaný so strmeňom Saint a XTR. Platničky Trickstuff 260 Power. Platničky sú to najlepšie čo je na trhu, keď nechceš metaliku. Kotúč fajn. Ale po väčšej záťaži treba prerovnať. Musíš opatrne navyše. Ak to s rovnacim nástrojom trochu prešvihneš, tak hádže zas na druhú stranu.
Spomínaná Formula a Sram majú už na pohľad iný materiál...Všetky tieto kotúče mám doma. Ťažko sa tie odlišnosti popisujú.
Chcel by som poprosiť o radu. Brzda BR-MT200 - komplet (páčka, prasiatko, kotúč).Bike má 7 mesiacov a zadné platničky som potreboval už vymeniť (som ťažší...) a keď som rozťahoval piestiky prišlo mi že jeden chodí viac ako druhý. Tak som mačkal naprázdno brzdovú páčku pričom mi jeden piestik skoro úplne vyliezol a zároveň vyšla tekutina (predpokladám že brzdová kvapalina...), piestik som zatlačil späť a poskúšal žiadna ďalšia tekutina nevytiekla ale piestiky chodili slabo.... V tom momente ma to nenapadlo - nahodil som späť platničky, koleso s kotúčom a páčka úplne mäkká a samozrejme piestiky skoro vôbec netlačia platničky.... Predpokladám že je , systém zavzdušnený brzdy sú od výroby originál - stačí mi kúpiť lievik a tekutinu a odvzdušniť ? Alebo musím striekačku a lievik a komplet vymeniť tekuitinu - chcem kúpiť shimano mineral oil red a neviem aký olej tam je od výroby. Ďakujem za všetky rady....Druhá možnosť je dať bike do servisu ale to sa mi moc nechce...
Caute, neviete či by som mohol aj silnejšie zatlačiť na piestiky na hydraulickej brzde lebo chcel by som vymeniť platničky a nové platničky sa tam skoro nezmestia a sú úplne natesno.
Včera som čistil piesty a dával nové doštičky. Normálne ich zatlač aj takto a dáš to tam len s novými doštičkami musíš precízne nastaviť prasiatko aby nečuchali o kotúč.
Ahojte,
Prosím o radu, nakoľko nemám toľko skúsenosti s hydraulickými brzdami. Potrebujem dať dole zadnú stavbu, teda demontovať strmeň, len neviem ako. Ako rozobrať tú hadicu aby prešla cez otvor v ráme? Vopred ď
Brzdu som mal na podložkách a nevšimol som si že nie je zarovno kotúča a brusilo sa cca 3/4 z platničiek, myslíte si že to mám iba nahodiť zarovno kotúča a jazdiť alebo radšej platničky zbrusit ručne?
MT05... podloziek si tam mal asi vela, lebo podla fotiek sa mi tam javi hrana na oblozeni. Nove platnicky a nanovo nastavit aby tlacili rovnomerne celou plochou na kotuc...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://r2-bike.com/FORMULA-Brake-Disc-two-part-black-180-mm-Center-Lock
https://r2-bike.com/SRAM-Brake-Disc-Centerline-Rounded-Edges-180-mm-6-Bolt
Ten Sram existuje aj s hliníkovým stredovým nosičom, ale ten už dokáže pri výmene kotúča so zajazdenými starými platničkami chytať určité spektrá kmitov. Zajazdenie kým si to sadne trvá aj 100 km.
Treba si všímať aj materiál kotúčov. Napríklad Trickstuff vyzerajú na oko ***** ale sú moc mäkké, takže treba neustále po riadnom zjazde rovnať..Podobne mäkký je aj tu diskutovaný Shimano SLX.
Toto je velmi odvazne tvrdenie...
Maju v ponuke viac druhov, ktore? A s akymi brzdami a platnami?
https://r2-bike.com/TRICKSTUFF-Bremsscheibe-Daechle-HD-180-Heavy-Duty
Používaný so strmeňom Saint a XTR. Platničky Trickstuff 260 Power. Platničky sú to najlepšie čo je na trhu, keď nechceš metaliku. Kotúč fajn. Ale po väčšej záťaži treba prerovnať. Musíš opatrne navyše. Ak to s rovnacim nástrojom trochu prešvihneš, tak hádže zas na druhú stranu.
Spomínaná Formula a Sram majú už na pohľad iný materiál...Všetky tieto kotúče mám doma. Ťažko sa tie odlišnosti popisujú.
Prosím o radu, nakoľko nemám toľko skúsenosti s hydraulickými brzdami. Potrebujem dať dole zadnú stavbu, teda demontovať strmeň, len neviem ako. Ako rozobrať tú hadicu aby prešla cez otvor v ráme? Vopred ď