planujem kupovat novu hydraulicku brzdu a az som sa zdesil ked mi v servise povedali ze naplnenie a odvzdusnenie bude stat cez 20E. je to normalna cena? preto sa pytam.. ma niekto navod pripadne vie poradit ako nacvaknut hadicku, naplnit kvapalinou a odvzdusnit? jedna sa o prasa xt, hadica je originalna a packa je stara DC. pripadne.. je v nitre niekto sikovny a ochotny ?
Caute, nejake tipy na zapecenu skrutku ktora drzi platnicky ? Je tam povodne asi 2,5mm inbus, ale uz je to dost zdrate. Skusal som tam vlozit torx ale bez nejakeho vacsieho tlaku nevosiel. Skusal som aj tenke klieste ale nepotocim nou ani nahodou...Rozmyslal som nad zapilenim drazky ale nie je tam moc pristup.
Ked das 2mm vrtak,budes presny,mohol by si to len zoslabit a vytiahnut bez poskodenia zavitu.Zavit je len na vonkajsej strane prasiatka,keby nahodou.
Alebo este taky malinky vytahovak keby Ti ma kto pozicat
Caute, nejake tipy na zapecenu skrutku ktora drzi platnicky ? Je tam povodne asi 2,5mm inbus, ale uz je to dost zdrate. Skusal som tam vlozit torx ale bez nejakeho vacsieho tlaku nevosiel. Skusal som aj tenke klieste ale nepotocim nou ani nahodou...Rozmyslal som nad zapilenim drazky ale nie je tam moc pristup.
Ak je viditelna hlavicka a nie je to zrovna M2 ci M3 tak posledny invazivny pokus u mna bolo narezanie zarezu do hlavicky flexou s 0.8 mm kotucom... potom klasika plochy skrutkovac..
Vcera som nestihal, ale dnes idem na to. Narezanie hlavicky bude asi pokus cislo 2 ak nezaberie WD40 + nahriat. Flexou sa tam asi nedostanem (viz obrazok) tak asi jedine pilovym listom to skusim. Uvidime ci to nejako pojde.
Je von děvka Dal dom WDcko a nabil do nej torx. Ale bola zapecena az hruza. Este musim vymysliet cim ju nahradit. Mozno by fakt bola najlepsia len zavlacka aby som do buducna sa zas netrapil.
Ahojte mám otázku, idem meniť brzdy, pôvodná brzda má uchytenie flat mount, taktiež aj rám je uchytenie na flat mount, idem dám dať strmeň ktorý má uchytenie na post mount, idem si k tomu kúpiť redukciu (flat mount to post mount) na 160mm kotúč, otázka je či bude potom pasovať na 160mm kotúč alebo bude treba kúpiť kotúč 180mm, lebo som počul že niekedy sa to nadnesie že treba väčší kotúč, máte niekto s tým skúsenosti alebo to je blbosť? Vďaka za odpoveď.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alebo este taky malinky vytahovak keby Ti ma kto pozicat
Normálne.
Lacné Shimano má zavlacku. Drahé srobik. 😀
Ak hlavička trčí Knipex vie zázraky
https://www.tipa.sk/sk/stiepacie-klieste-knipex-7002160-bocne/d-207100/
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/diely-a-adaptery/shimano-poistna-skrutka-so-zavlackou.html
Shimano poistná skrutka so závlačkou
4,29 €
MOC 4,99 €