planujem kupovat novu hydraulicku brzdu a az som sa zdesil ked mi v servise povedali ze naplnenie a odvzdusnenie bude stat cez 20E. je to normalna cena? preto sa pytam.. ma niekto navod pripadne vie poradit ako nacvaknut hadicku, naplnit kvapalinou a odvzdusnit? jedna sa o prasa xt, hadica je originalna a packa je stara DC. pripadne.. je v nitre niekto sikovny a ochotny ?
skús vymeniť olivu , môže byť spriečená . teda ak ti to pôjde .
ja som mal taký istý problém . zadná brzda . musel som pred zabrzdením napumpovať. pokial bola páčka dolu tak to držalo a koleso išlo aj do šmyku . až som ju pustil a po chvíli stlačil išla naprázdno. olej sa časom stratil . často som dolieval . nakoniec som chcel vymeniť hadičku . nešlo to . použitá sila - hadička odtrhnutá . pre istotu som si radšej kúpil druhú páčku a vymenil . v práci som páčku do posledného dielu rozobral . pružina už bola pretlačená a znovu zložil . mám náhradnú . tu je aj fotka. https://www.mtbiker.sk/forum/servis-opravy/servis-hydraulickej-brzdy-t20928-1290.html
Aj mne sa raz spriecilka olivka a tlacilo kapalinu do tej opletenej textilnej vrstvy medzi dvoma plastami.
Nikde nic netieklo, len packa padala a kapalina mizla...
Nazdar u mna sa potvrdila vadna paka akurat ten problem je ze dura ace 9170 sa nesa repasovat aspon take info som dostal takze kupil som novu paku aj strmen nech je to nove a bude pokoj
Pardon za spam, ci ot...mam shimano xt dvojpiesty...odvzdusnene x-krat, no stale predna paka 100% chod, zadna stale "dlhsia, maksia"... predna chyta po milimetrovom "mrtvom chode" a nestlacim ju ani nasilu ku rajdam, tak max do pol cesty, zadna ma skoro pol cm "mrtvy chod" a v pohode ide stlacit az ku rajdam...brzdi dobre, olej netece, ale mam poct, ze je to horsie jak obycajne entry shim brzdy...brzdy su nove, odvzdusnovane bud s platnickami a prisluchajucim blendom, alebo bez platniciek iba s velkym blendom, uz si neviem rady ci je to fyzika a koli dlzke hadicky nikdy nebude zadna rovnaka ako predna, alebo je vzdna packa alebo strmen, hadicka bez zbytocnych ohybov, olivka ok, platnicky funglovky, kotuce rovnake ...ale ten obrovsky rozdiel v draha packy , kym zacne citelny pracovny nastup je strasny a hneva ma to a neviem si uz rady co s tym a ako tento rozdiel odstranit ??
.....ano,je tam o-kružok....ale ak ten šroub povolí o 2 otáčky tak je už mimo.
.....každopádne robí stále dookola tu istu chybu,a preto tam má stále vzduch
jjo, klasicke 100% overene a neraz vyskusane servisne postupy cez zadny odvzdusnovak, povoleny tak tipujem o 90stupnov, olej - cira kvapalina bez naznaku co i len "zakalenia" drobnymi bubl vzduchu, vyskusal som uz vsetky moznosti, pretlacenie zhora aj zdola, hore lievik/dole striekacka, hore aj dole striekacka, hore lievik/brzda vyviazana/kolo v stojke celu noc ... postupy rovnake pri inych hydraulickych brzdach na mojich druhych cajgloch ... postup by som pri vsetkej skromnosti vylucil (keduz nic ine, tak predna nahodena na prvu ostru a ide ako referency model kludne) ale tuto konkretnu zadnu si uz neviem rady co s nou, - free stroke reaguje, bublinky nemam, olej cerstvy, ziadne uniky ... ak by sme si tu povedali, ze odvzdusnenie prebehlo ok, stretli ste sa s niecim takym, ze by packa mala tak divny chod, proste prva stvrtina chodu taka bezzuba a potom nastup do zaberu? ... spekulujem - tiez by som bol najradsej, keby som mal v systeme "iba" vzduch, ale este si dam tu namahu a zadnu hadicu prehodim na lavu packu ... mozno aj prednu hadicu na pravu packu, ked dociahne, uvidim, oliviek mam dost ... ale je to ducharina nateraz ... samozrejme , vsetko vybrane origo z krabice a teda vsetky uvahy vychadzaju z toho, ze je HW samozrejme v uplnom poriadku ... kazdopadne, zatial som nevyhral
....ano ja som sa s tým stretol čo popisuješ.....a mal som tam vzduch v hlavnom valci.....vyšiel až na druhý den,ked som ho začal otáčať hore-dole z boka na bok a stále som stláčal páčku....a pomaly vychádzali bublinky a páčka samozrejme tvrdla a mrtvy chod sa skracoval.
Skus odvzdusnit pri plnom utiahnuti freestroke skrutky, mozno sa tam drzi vzduch. Ak aj nie, aspon vylucis tuto moznost. Aj ked pises, ze freestroke reaguje, aj tak by som skusil tuto moznost. Nasledne freestroke "plne" odtiahnut pri otvorenom systeme vratane hore lieviku s olejom.
Postupujem takto: blok do strmena, hore lievik. Najprv gravity bleed, potom odspodu natlacit olej striekackou. Strmen navolno uplne odmontovany, dodrzat liniu gravitacie spodok dole, vrch hore a vsetko medzi tym v linii, buchat klucom po strmeni, hadici aj pake, strmenom hybat roznymi smermi. Plus na zaver naklanat aj paku (bajk) ako pri cestaku sa robi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://bicycles.stackexchange.com/questions/85559/shimano-dura-ace-r9120-lever-leaking
Pred rokom som hladal, dakujem
https://www.mtbiker.sk/forum/post1818777.html#p1818777
Btw tesnenie je nedostupne, pred pol rokom som v miestnom shope kupil jedno, druhe neviem zohnat. Ak niekto bude mat tip, prosim si.
ja som mal taký istý problém . zadná brzda . musel som pred zabrzdením napumpovať. pokial bola páčka dolu tak to držalo a koleso išlo aj do šmyku . až som ju pustil a po chvíli stlačil išla naprázdno. olej sa časom stratil . často som dolieval . nakoniec som chcel vymeniť hadičku . nešlo to . použitá sila - hadička odtrhnutá . pre istotu som si radšej kúpil druhú páčku a vymenil . v práci som páčku do posledného dielu rozobral . pružina už bola pretlačená a znovu zložil . mám náhradnú . tu je aj fotka.
https://www.mtbiker.sk/forum/servis-opravy/servis-hydraulickej-brzdy-t20928-1290.html
Nikde nic netieklo, len packa padala a kapalina mizla...
na tej fotke je už nova oliva. a sú tam dve fotky . treba si to poriadne pozrieť.
na tej fotke je už nova oliva. a sú tam dve fotky . treba si to poriadne pozrieť.
🤔
.....používaš nesprávny postup pri odvzdušňovaní !
.....keby ju vyťahoval,tak sa mu to nemôže stať
.....každopádne robí stále dookola tu istu chybu,a preto tam má stále vzduch
jjo, dobry tip, rano nahodim hore striekacku a prubnem to ... podozrievam tu komoru "freestroke" , kazdopadne, dam vedet
Postupujem takto: blok do strmena, hore lievik. Najprv gravity bleed, potom odspodu natlacit olej striekackou. Strmen navolno uplne odmontovany, dodrzat liniu gravitacie spodok dole, vrch hore a vsetko medzi tym v linii, buchat klucom po strmeni, hadici aj pake, strmenom hybat roznymi smermi. Plus na zaver naklanat aj paku (bajk) ako pri cestaku sa robi.