planujem kupovat novu hydraulicku brzdu a az som sa zdesil ked mi v servise povedali ze naplnenie a odvzdusnenie bude stat cez 20E. je to normalna cena? preto sa pytam.. ma niekto navod pripadne vie poradit ako nacvaknut hadicku, naplnit kvapalinou a odvzdusnit? jedna sa o prasa xt, hadica je originalna a packa je stara DC. pripadne.. je v nitre niekto sikovny a ochotny ?
Keď budete v Košiciach kľudne sa zastavte.
Najlepšie je to spojiť s výmenou doštičiek.
0944 130 360
Kým nevymyslia nejaký nový spôsob montáže.
Už som kupoval trikrát IS, PM a aj FM.....
Prednedávnom som tu mal jeden rám, kde horná vzpera vidlice bola tak nízko, že som sa frézou nedostal k zadnému úchytu.
ale nieco bude asi s celou pakou. ked som pripojil striekacku na strmen a snazil sa pretlacit olej tak to neslo. po odpojeni hadice od paky to z hadice tieklo cize problem bude bud v spoji paka hadica alebo niekde vnutri v pake este. rozobral som to az po tu "segerku" co drzi piest ale nevedel som ju vybrat, smykala sa z kliestikov.
Keď vidím ako je ta membrána požuta nedivil by som sa keby nejaky jej kúsok cestoval v pake a upchal niektorý kanalik... Vybrať piestik a poradiť komplet packu by malo pomôcť
Na to sa chystam len to uz rovno kupim asi tie tesnenia alebo aj piesty. No a ked si to tak zratam tak rozmyslam ze kupim celu brzdu ale inu. Len aku. Shimano ma v zime problem s chodom. Sram brzdy u mna nebudu. Magura sa blbo odvzdusnuje a aj tak treba k nim shimano paky. Vsetko ostatne je skor rarita na ktoru za zle hlada spotrebak a diely.
slate EVO som nedavno servisoval kamosovi,odvzdusnenie bez problemov a platnicky tam pasuju ako an 4piest shimano takze ich zozenies hocikedy
hej platnicky viem ze to ma rovnake ako shimano, to je plus lebo nie su drahe ako na formulu, ale myslim odvzdusnenie asi ma svoje fitingy, trne olivy asi tiez svoje predpokladam
doma si poriesim vsetko sam asi ale ked som niekde mimo a potentuje sa to tak pripadny servis zas bude klasicky shimano/sram a obcas magura. Ostatne je mimozemska technologia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najlepšie je to spojiť s výmenou doštičiek.
0944 130 360
Kým nevymyslia nejaký nový spôsob montáže.
Už som kupoval trikrát IS, PM a aj FM.....
Prednedávnom som tu mal jeden rám, kde horná vzpera vidlice bola tak nízko, že som sa frézou nedostal k zadnému úchytu.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
RockShox Reverb Stealth Barb Connector
3,59 €
MOC 4,49 €https://www.gravity-shop.sk/nahradne-diely/membrana-paky-formula-cura-reservoir-kit/
ale nieco bude asi s celou pakou. ked som pripojil striekacku na strmen a snazil sa pretlacit olej tak to neslo. po odpojeni hadice od paky to z hadice tieklo cize problem bude bud v spoji paka hadica alebo niekde vnutri v pake este. rozobral som to az po tu "segerku" co drzi piest ale nevedel som ju vybrat, smykala sa z kliestikov.
co tak véčka alebo torpedo ?
Asi zbytocna otazka ale neskusal niekto shimano paku pripojit na formula strmen s formula hadicou?
to by som si radsej pockal na realne skusenosti
hej platnicky viem ze to ma rovnake ako shimano, to je plus lebo nie su drahe ako na formulu, ale myslim odvzdusnenie asi ma svoje fitingy, trne olivy asi tiez svoje predpokladam
doma si poriesim vsetko sam asi ale ked som niekde mimo a potentuje sa to tak pripadny servis zas bude klasicky shimano/sram a obcas magura. Ostatne je mimozemska technologia