mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 22. 11. 2025 o 21:37
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
Nerozumiem prečo to odborník tvojho rangu nerozoberie a nepozrie sa dnu kde je aký závit a kde to drží? Ťažko je radiť cez klávesnicu...
Kupil som polovicke KS eten so zlomenou packou. Sedlovka beha krasne, packu som fixol obojstrannou paskou a elektrikarskou paskou, ale z dlhodobeho pohladu by to chcelo nejake lepsie riesenie.
Samotna packa stoji vyse 30€ co sa mi zda dost.
Zatial som pozeral FOX DOSS, ktora ma v prvej polohe 0,5 a v druhej polohe 1cm tah, akurat je fakt skareda.
A suntour ma bohuzial iba 0.8 mm - ta sa da zohnat za 5-6 €. Len skoda toho tahu...
Nejaká tá novinka do pléna CCDB 240x70
888 rc3 Evo Repair !!!! SickOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Chalani, zapochyboval som nad polohou tých velkých plastových "podložiek" vnútri na dne vonkajších nôh. Večer som ani poriadne nevidel, či sú obe strany rovnaké, zdalo sa mi, že nie. Pozeral som manuál a žiadna zmienka. Hrkotal som s tým, ale nechceli vypadnúť. Dnes po práci to musím rýchlo poskladať a niesť synovi do Brna, tak sa radšej pýtam, aby som nematuroval.
Tak ako? Mám ich dať niektorou stranou hore, alebo je to jedno?
Dík za radu.