mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 22. 11. 2025 o 21:37
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
Staci vyfucat vzduch a s golou 24kou odtiahnut tu maticu,kde je ventil nasrobovany.Ked tam je valcek odspodu na tej matici token mas,ak nieje token nemas.To aj antitalent zvladne imro1
btw 95kg a 60psi, lebo nie som správny AMak(z mojich pádov som proste pokakany už) ale že by som po plnej kompresii cítil extra hupabie to zase nie, ale zase slapem zo sedla
A pre info vidla 2015/27.5 0-tokenov od výroby
Spacer má pramálo spoločné s tým čo robí vidlica v prvých 2/3 zdvihu. Keď ho vyberieš môžeš nafúkať na vyšši tlak a využiť takú istú časť zdvihu a zároveň mať viac opory v strednej časti zdvihu.
Unior nástrčný kľúč na maticu vzduchovej komory vidlice
19,69 €
MOC 19,99 €Ehm, čo prosim? Ešte raz, ked veriš tomu, že token ma akýkolvek vplyv na začiatok zdvihu, tak by si mal trochu viac poštudovať, je toho na internete pospominaneho hodne na túto tému a patri to medzi základne veci čo sa nastavenia vidlice/tlmiča týka. A nie nie je to zrovna atómová fyzika aby to pochopil aj priemerný jedinec so stredoškolskou fyzikou. Tak ako mu šmerďo zo susp. clinic napísal, ked nevyužívaš zdvih a zanára sa ti vidla naprek tomu v strede zdvihu, tokeny vyber a nafukaj ju viac. Môžeš si vybrať či budeš veriť rade od človeka čo sa živí servisom a tuningom odpruženia alebo...Iťom
Tieto sprostosti co tu pises,radsej uz ani nevytahuj medzi ludmi,co maju aspon aku taku PRAKTICKU skusenost.
Ale ja nepisem nic o zanarani v strede, ani vyuzivani zdvihu /ano, vybratie tokenu zvacsi objem a vzduchova vidlica je linearnejsia, len ju treba dofukat, inak pojdu skor dorazy, ale je tam dosledok/ Ja som pisal len o tom, ze ked klasicku vzduchovu vidlicu so soloair nafukas viac, tak bude necitliva. Myslim, ze ohladne Pike a podobnych vidlic sa toho tu popisalo uz dost. Preto je tu dnes debon-air, ktory tento neduh do nejakej (velkej?) miery eliminuje /neviem ci ho imro1 ma/. Sice predtym to bolo zadarmo a v akejkolvek hodnote tlaku ako dual-air, ale preco to nepredat ako novinku za vela bubacikov
Cize aby som to skratil, nerozporoval som to, co si napisal, len som doplnil dosledok, ktory nastane, tak neviem co ta tak rozrusilo