Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tlmic nema problem ale tak poslal by som to spolu ci ? Po akej dobe by som ho mal repasovat
Zobraziť komentár 13.08.2015 - 13:59:49
00
Ahojte, moze sa vola v uchyteni tlmica prejavit jemnym klopkanim pri prejazdoch malymi nerovnostami? Ak ano, ako to vyriesit?

Diky
Zobraziť komentár 13.08.2015 - 15:00:19
00
Uchytenie tlmica nema mat ziadnu volu, pruzenie potom nefunguje spravne a casom si mozes znicit oko tlmica. Odnes do servisu, mozno mas vydrate puzdra a treba vymenit.
Zobraziť komentár 13.08.2015 - 16:41:14
00
Dik, no ked som mal tlmic dole, tak vakel som tam ziaden nepocitil. Neviem preto, ci to je tym. To klopkanie robi najma v pohybe vpred-vzad, pri systeme ako ma cube ams. Staci, ked sa uplne jemne hupem v klukach. vie niekto, kam by som to mohol odniest v KE?
Zobraziť komentár 13.08.2015 - 17:25:49
00
Ja som posielal foxu na reklamaciu do slovkolexu a na treti den bola spat,s novymi guferami puzdrami a olejom...cize rychlost reklamacie super,ak to mas este v zaruke takto vyuzi

Ahoj Samalama,

poslal si to nakoniec na vlastne tricko ? Resp. ako to prebehlo vo vysledku v zhladom na Canyon, a kto a kolko zaplatil.

A hlavne co vysledok :- ) ?
Zobraziť komentár 14.08.2015 - 11:53:34
00
riesil som to sam bez canyonu,bolo to jednoduchsie nemusel som cakat na kuriera od nich ale rovno som poslal do slovkolexu scim v canyone suhlasili.vidla bola na treti den doma opravena,platil to asi canyon lebo ja nic ani postu s5 ku mne som neplatil.Vymenili mi puzdra gufera a olej.Po tyzdnovom testovani v mottolino bike parku ziadna vola,takze zatial spokojnost.Akurat ju este rozoberiem a dolejem olej do vonkajsich noh lebo vidla po asi 30km jemne stuhla ale to mi urobilo aj pri novom biku a aj teraz po reklamacii.Pisal mi aj lapierre ze dal viac oleja ako pisu tak to skusim aj ja
Zobraziť komentár 14.08.2015 - 12:02:36
00
Aha, parada. V maili si im prilozil daku komunikaciu s Canyonom alebo papiere ?

Poslem na konci Augusta aj ja asi, dufam ze vedia spravit dobre ten re-valving lebo na 100pro. mam aj tu tuhsiu kompresiu. S cim sa sice jazdi v pohode tiez, ale na to ze ju mam komplet otvorenu mi je potom cely rozsah tuningu zbytocny..
Zobraziť komentár 14.08.2015 - 12:09:36
00
Poslal som im papiere od biku.Fakturu a zarucak.A co je ten revalving lebo mne vidla po cca 30km trocha stuhla urobilo to aj pri novej vidle a aj po reklamacii.Ja som myslel ze to bude malo oleja vo vonkajsich nohach ale teraz neviem
Zobraziť komentár 14.08.2015 - 12:21:46
00
To vie presne povedat len asi technik foxu. Do konca Oktobra vyrobene vidlice mali prilis vysoko utiahnuty rozsah kompresie (najskor vysledok testovania s inym kalibrom jazdca nez su bezni smrtelnici), takze pre ako-taku citlivost, to bolo treba nehat plne uvolnene. Potom to od vyroby zmenili, aby cca ta krajna pozicia bola viac v strede. Niekomu to moze vyhovovat ak je ozaj agresivny jazdec, ale mne pride ze mi je potom cele kolecko komplet k nicomu.

Ak ak ti to stuhne az po 30km, tak to bude nieco ine...

Inline sluzi fajn ?
Zobraziť komentár 14.08.2015 - 12:34:37
00
no mne ta vidla isla zozaciatku neskutocne,bracho co ma piku tak bol z foxy hotovy ze aka je citliva aj na tie najmensie nerovnosti,casom ztuhla a uz to nieje to co na zaciatku akoby sa zvacsil odtrh vidly a celkovo mi pride akoby chodila nasucho.skusim tam dat viac oleja a uvidim co to urobi
A inline ide paradne,nakoniec som tam nechal 4 tie modre pasiky a po hodinach ladenia kompresii a reboundov je to parada :D
Zobraziť komentár 14.08.2015 - 12:58:53
00
JJ, tak toto mam dost podobne. Citlivost je vyssia nez priatelkina Pike pri odtrhu, ale tiez ztuhla. Ale ja som este nemenil olej tak predpokladam ze toto sa zas vrati do normalu.

Ake zmeny na Inline ? Mne kompresia viacmenej velmi sedi co sa tyka toho factory settingu, ale high-speed rebound je trocha uleteny uz pri tych 200PSI co jazdim, tak tam to spomalim.
Inak len za posledny tyzden...sa mi podarilo ist dolekopcom raz pri utiahnutom Climb switchi, druhykrat pri XC mode a ked som si smrtelne dal pozor na obe, do tretice som siel na najazd na skok s vysunutou Reverb... 3 veci su moc :- D Climb switchu sa uz nedotykam.
Zobraziť komentár 14.08.2015 - 13:07:21
00
Aj mne sa to po vymene oleja vratilo do normalu ale po par km to znova ztuhlo.
Ja mam zhruba 190psi v tlmici a ten climb tiez moc nepouzivam,jedine v asfaltovych vyslapoch inac uplne staci prepnut na XC mod, a skusal som to na nom aj z kopca a dost sa mi to lubilo ked nebol moc rozbity teren.Tym ze to nema taky sag tak sa to nenorilo zbytocne ale stale to zehlilo male nerovnosti.
Zobraziť komentár 14.08.2015 - 13:26:00
00
Moja chodí stále ako maslo ...akurát ja som dal preč z tesnenia vo vzduchovej komore vazelínu a dal tam olejový film (teraz neviem či Fluid alebo gold 20w). Od výroby mi prišlo, že to pri veľkých zrýchleniach jemne pridieralo, olej to samozrejme vyriešil. :)
Zobraziť komentár 14.08.2015 - 13:28:33
00
ahojte, spýtam sa k mazaniu tlmiča Fox float ctd. ten moj je už dosť suchý, na piestnici nezanecháva ani kúsok maziva, rád by som ho premazal. čim by sa dalo nahradiť toto http://www.ebay.com/itm/Fox-Float-Fluid-Pillow-Pack-5cc-Sachet-Forx-Forks-Rear-Shock-Oil-Lube-NEW-/181751037360?hash=item2a5134bdb0 (stojí to dosť). raz v servise mi to mazali nejakou r.s.p. vazelínou ale aj po tom bývala piestnica uplne suchá.. mám doma nejaké vazelíny redšia, hustejšia, možem bez obáv skúsiť? čím mažete vy?
Zobraziť komentár 01.09.2015 - 15:06:32
00
Po odporuceniach som vyskusal prevodovkovy olej 80W a uz som ostal pri tom (mazem takto 3 tlmice aj vzduchovu komoru vidlic Fox Float uz dlhsiu dobu bez problemov)...
Zobraziť komentár 02.09.2015 - 09:04:00
00
keyboard_arrow_up