Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nie,vyriesil som druhu.
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 09:02:17
00
arrow_leftKaper napísal:
Poradit neviem,ale ozaj by ma zaujimalo,ci je tu na fore vobec ktosi,co ma reverba a este to nemal nejakym sposobom doj*bane!?

Ja mam, a rovno dva. Oba stale funguju bez problemov.
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 09:15:37
03
arrow_leftDzejPii napísal:
Zdravim, mam problem s novym Reverbom (mam ho len od vcera):
seka asi prve 2 cm pri zasuvani a zaroven ked vysuvam tak sa sekne 2 cm pred uplnym vysunutim, ide len poriahnut rukou, je citit ze tam nieco "skrie". Prikladam aj link na video.
Neviete niekto co s tym? Diki

https://www.youtube.com/watch?v=oGBajyXOG8w

Presne na Canyone som sa s tým stretol, skús povoliť upínak na sedlovku. Zvykne to pomôcť, možno ho budeš musieť voziť o niečo voľnejší ako by si čakal. Canyon používa 30.9 priemer sedlovky, takže má o niečo tenšiu stenu ako rovnaká 31.6 a pri silnom utiahnutí sa v mieste zámku lokálne zmenší priemer, a tak ihlové zarážky majú väčšie trenie vo svojej drážke. Sedlovka je sama o sebe mimo rám bez problémov funkčná.
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 09:20:46
01
arrow_leftKaper napísal:
Poradit neviem,ale ozaj by ma zaujimalo,ci je tu na fore vobec ktosi,co ma reverba a este to nemal nejakym sposobom doj*bane!?

3. abezproblemove, a ano, je to hydraulika cize pravidelne pretesnit je viac menej ocakavana vec.. nehnevam sa na to. napriek tomu ze si reverb vyzaduje relativne odborny zasah, stale mi to pride top sedlovka. mam jeden command post = absolutne neyhovuje, mal som KS = vsetko super, akurat v tazkom blate sa zasiera bowden a prestava to fungovat podla predstav. teleskopky su dnes povinnost, bez ktorej nechcem uz fungovat., a stoji mi to aj za to ze raz rocne sa zadrbem od oleja a vymenim o kruzky. tot moj nazor.
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 10:07:55
02
Ty mas vyhodu,ze si to vies poriesit aj sam.Len som si v poslednej dobe vsimol,ze tu ma dost ludi problemy aj s novymi a to ma dost prekvapuje,kedze som bol aj ja v tom,co si pisal,ze je to top sedlovka..Ale mozno je to tym,ze su tie reverby teraz asi najrozsirenejsie.
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 10:14:25
00
Tak ono hlavne pisu len ti co maju problem. Ale asi tych problemov bolo dost lebo pre 2016 tie vnutornosti dost upravili. Snad k lepsiemu.
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 10:36:39
00
ono to je jak zo vsetkym. ludia nevedia alebo nemaju cas alebo nemaju priestor kde veci servisovat. ja verim tomu ze keby ludia vedeli viac srobovat, recenzie a veci podobne by boli uplne ine.. predstav si napriklad ze ti leze reverb dolu 1cm... ak nemas hore uvedene splnene, tak ides na forum postazovat sa a pod., ak to poriesene mas, tak to vlastne ani nepises nikam ako problem, spravis kafe, sadnes k tomu a urobis to do hodiny s prehladom. ale to sme uz vo fylozofickej rovine.. zial ja som tiez uz rok bez dielne. veci riesim na balkone. na hulvata, zena ma bije ze vsetko zaserem od oleja. a hej, vraj zmenili reverb uplne. budu tam vacsie priemery vnutornosti a poppet valve = to su dve veci kde odidu po case tesnenia.. cize ak sa im to podarilo, tak bude reverb zas o kus trvacnejsi.
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 10:46:00
01
marina_militare : ved tu nedavno niekto pridaval dlhodoby test a tam reverb bol jeden z najhorsich , co sa tykalo reliability. Co sa tyka statistiky stazovania, ano .. je to tak, ale na druhej strane, ak ina znacka nema tolko problemov, tak o nej nepocujes vobec, cize pokial nema znacka mimoriadne vyrazny podiel na trhu, tak sa to statisticky anuluje. A nemyslim, ze by Reverb mal 90% podiel na trhu. Podobne mas aj Pike .. vidla dobra, ale sustavne s nou boli problemy, tu tesnenie take, hentake, olej, hocico. Nakoniec to snad vyriesili, ale .. Reverb to zrejme riesi presne preto, ze s tym mali problem no a ako bonus je tusim o 100e drahsia :D .. inak nie nadarmo sa vzdy vravelo, ze RockŠrot :lol:
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 15:42:43
00
...kym neprisiel Fox s Evolution, potom uz bol aj RockŠrot dobry :lol:
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 15:52:52
06
JAzdil tu už niekto FOX D.O.S.S? By ma zaujímali pocity z nej, keďže na RS sa všetci sťažujú....
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 15:54:29
00
Tak ja pochválim KS eTen... Aj keď lacnejšia teleskopka, funguje rok a pól (cca 4000km) aj s mojimi 110 kilami... Samozrejme základný servis ( vyčistiť, premazať) ma dopriaty ;-)

Edit... Akurát som na tej packe pod sedlom čo stláča ten ventil musel urobiť tuning a preleštiť drážku co tam vznikla chodom tej páčky... Odvtedy to pravidelne čistim a mažem a v poho
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 15:58:40
00
Ja zatiaľ RS Reverb, rok používania, 90 kg, cez 2000km - bez problémov (klop-klop na zuby). Umývaná vodou a striekaná sprejom Brunox po každom výjazde. Chcem ju však preventívne odvzdušniť.
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 16:02:16
00
arrow_leftlto napísal:
marina_militare : ved tu nedavno niekto pridaval dlhodoby test a tam reverb bol jeden z najhorsich , co sa tykalo reliability. Co sa tyka statistiky stazovania, ano .. je to tak, ale na druhej strane, ak ina znacka nema tolko problemov, tak o nej nepocujes vobec, cize pokial nema znacka mimoriadne vyrazny podiel na trhu, tak sa to statisticky anuluje. A nemyslim, ze by Reverb mal 90% podiel na trhu. Podobne mas aj Pike .. vidla dobra, ale sustavne s nou boli problemy, tu tesnenie take, hentake, olej, hocico. Nakoniec to snad vyriesili, ale .. Reverb to zrejme riesi presne preto, ze s tym mali problem no a ako bonus je tusim o 100e drahsia :D .. inak nie nadarmo sa vzdy vravelo, ze RockŠrot :lol:

Ja mam posledne dva reverby s datumom kupy - prave mam na stole fakturu - 25. Maj 2014, a akurat tento vikend sa chystam vymenit tesnenia(Jedna chodi 100%, druha ide dolu o centimeter.) jak pisem - pre mna priatelne na to ako dobre funguju.. Ale chapem ze optimum by bolo ziden servis.
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 16:18:40
00
Ja tu DOSS mam. Ale pouzivanu. A zatial spokojnost, teda okrem tej brutalnej packy, ktora je fakt velka. Ale celkovo som spokojny, beha pekne, prave idem kupit repas sadu a skusit vymysliet ze ako sa to repasuje. Totiz uz ked mi prisla, tak boli vo vzduchovej komore nejake hlinikove kusky. Odvtedy je pokoj, ale radsej byt pripraveny.

A uz zase mam nieco cez 130kg. takze moc inych moznosti som nemal.
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 16:20:32
00
ked sa tu riesia reverby, tak sa skusim opytat :)
kupoval niekto v blizkej minulosti reverb (nie stealth) z bike-discount ?
na obrazkoch maju niektore fotky ako z verzie A1, ine ako z A2
pri B1 podla popisu (ale to je iba jeden stealth) maju foto ako z A2
pytam sa, ze co vlastne posielaju, ak v popise nie je napisany konkretny typ ...
Zobraziť komentár 11.05.2016 - 16:35:47
00
keyboard_arrow_up