Tak pocitovo je Mezzer vidlica bližšie k FOX38, cítiš tam poriadny klát. Rok 2022 by mohol byť už OK. Ja som mal mojú po reklamácii úplne novú 2023, mala len pár mesiacov. Ale to preskanie v korunke sa mi objavilo vlastne v prvej solídnej jazde v Straconke po asi 250km. Potom som ju dal preč s nejakým
bicyklom a kúpil FOX38. Ja som vedel že tieto základné foxky sú fajn, ale až nedávno pri testovačke Slash+ so základnou Rhythmou som nejako tak začal uvažovať, že čo to bolo???...Vidlica krásne chodila citlivo, držala v strede ani na mojich zákerných cezpňových skokoch na placku žiadne dorazy. Ale je pravdou, že jazdil som to len v zime a jazdili sa len ľahké traily. Na ťažkých trailoch ako Jedľovina mám trochu sa mi zdá problém s odskokom. Mám ho hodne rýchly a keď sa ide pomaly v strmine cez skalné zuby tak
bicykel sa má tendenciu hojdať dopredu-dozadu a chystať mi telo na OTB. Pri rýchlom traile je toto veľmi príjemné, ale pomalú techniku by to chcelo spomaliť na odskoku. A aj ten Mezzer chodil veľmi pekne a podobne. Ak to chceš na mechanický bike, tak tam je FOX38 sprostosť, lebo tá moja má 2500g, kdeťto Mezzer má 2060g v podobnom výkone. .....Len to praskanie kedy som ti vedel garantovať, že nezažiješ - to je fakt tak hnusný otravný efekt ???
Ešte správna poznámka čo píše Samalama...tokeny...ja v aktuálnej FOxke netuším koľko ich nechal pôvodný majiteľ. Ako starnem mi je akosi jedno čo mi dajú pod paprče.