takze zacal som tym, ze som z hora zobral "gombiky". na jednej nohe bol nastavovaci, na druhej bol len "na okrasu".
potom som zacal zdola odtahovat tie imbusove sroby, lenze odtiahnut mi isiel len ten ktory je na nenastavitelnej nohe. na tej druhe sa to len toci, ale vobec neodtahuje. takze mozete veselo radit ako dalej
vopred diky za rozumne riesenia
P.S. ak budete potrebovat este foto, tak poslem.
posledný komentár: 22. 8. 2022 o 14:57
Poradte čo s tym je...
tak potom v poprade asi ziaden dobry bikeshop nieje lebo som ich presiel 4 a nikde nemali vazelinu na vidlu dokonca v jednom mi mechanik odporucil ze mam okolo prachoviek nastriekat wd40
Takeho (mechanika) by som raz chcel stretnut dal by som mu zodve pohube.
Poradte čo s tym je...
na tesnení máš dva stieracie brity. Jeden horný a druhý spodný.
Horný bráni špine aby sa dostala donútra a spodný mazivu aby sa dostalo hore.
Keby si mal poškodený spodný brit, tak tá potopa na vnútornej nohe by bola podstatne väčšia.
To "akože unikajúce mazivo" je len vytlačené s pomädzi britou smerom von. Za normálnych okolností je všetko čo sa dostane medzi brity vytlačené von, takže by som sa týmto momentálne nezaoberal, nakolko si spomenul, že si mazal vydlu. okolo stieraku bude vždy trochu špiny.
inak som vazne rad ze uz ju nemam...
inak som vazne rad ze uz ju nemam...
to sa ti podarilo predat? lebo ja ju tiez mam len tak odlozenu v pivnici...a radsej by som to niekomu podaroval za stovecku. no najprv ju musim este nejako vytunovat