zdravím vás rideri chcel by som sa vás spýtať kde by som si mal dať servisovať vidlicu MZ.. poradte mi nejaký servis (okrem susp. clinic) alebo niekoho kto s tým má skúsenosti ..vopred ďakujem
U mňa to bude niečo podobné, pôjde hlavne o vyčistenie a kontrolu stavu mazacích medií. Hlavne keď každú chvíľu čítam, že RS od výroby bývajú dosť "suché".
Potreboval by som ešte poradiť, aká veľkosť orecha sa používa, keď chcem otvoriť vzduchovú komoru (dať dolu zátku), aby som mohol skontrolovať stav mazcieho media na RS Recon Gold 2013. Predpokladám, že rozmer bude standard, len som čítal, že sa používa predĺžená verzia orecha. Potrebujem ho kúpiť, takýto doma mať nebudem.
Neviete mi niekto odporucit nejakeho dobreho servisaka na vidlicu?...Mam rockshox rebu soloair...Po tohtovikendovej 24hodinovke dostala zabrat. Len mi nehovorte ze SUSP-Clinic, lebo 70ecok sa mi zda prehnana cena...Tak max 20 eur za robotu bez materialu by som dal. Material moze stat tak 11-12eur ratam...Cize do 35eur.
Skus lapiere - ho? Ten set na repas stoji od 17 do 30€ na internete bez postovneho a este bez oleja, takze sa mi tych 35€ zda nejako moc optimistickych.
Fuu. JA neviem co vsetko tam treba dat, ale fakt ze som len vygulil nejaky servis kit na RS Rebu za 12eur...a je fakt ze som zabudol priratat olej .A myslis ze ked mam susp-clinic na stranke v cenniku napisane ze "Servis vidlice bez zmeny zdvihu" za 70eur, ze to je aj s materialom?? To by asi malo byt...ci?
A prečo nejdeš do servisu niekde v okolí domova?Trebarz v Troch vežiach že je šikovný mechanik...ak sa chceš zmestiť do tvojej sumy, budeš si ju musieť odservisovať asi sám.
Este ze som dal na odporucania chalanov , par minut roboty no hlavne je ze mozem spokojne jazdiť.. Z 1 nohy nevytiekla ani kvapôčka oleja a z 2 nohy vytiekol olej ktory sa pri presvieteni ligotal .. Vidlica je prakticky nová, viac ako 100km som na nej nenajazdil..
Este ze som dal na odporucania chalanov , par minut roboty no hlavne je ze mozem spokojne jazdiť.. Z 1 nohy nevytiekla ani kvapôčka oleja a z 2 nohy vytiekol olej ktory sa pri presvieteni ligotal .. Vidlica je prakticky nová, viac ako 100km som na nej nenajazdil..
A rozobral si aj vnutorne nohy?
Ja mam tiez cerstvu Rebu 2015 a som v rozpakoch, ze nemam istotu, ci je vsetko v poriadku.
Čaute, nemáte niekto link na nejaký pekný video-návod ako servisovať Rebu SOLO AIR ? Na youtube som našiel len dual-air
Už by som sa to rád konečne naučil ako si meniť olej, tesnenia a stieraky sám pekne v pohodlí domova
Vďaka !!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aureus.sk/isopropanol?gclid=CPGZh4XEw8MCFWSWtAodQ18AwQ
Mam jednu otazocku, aku vazelinu do vidlice? Mam vyhliadnute tieto dve http://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/mazivo-a-oleje/bikeworkx-silicone-star-doza-100g.html alebo http://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/mazivo-a-oleje/sram-butter-29ml-1425.html Ktoru mi odporucate? Ďakujem
savings SRAM Butter vazelína, 29 ml
8,89 € savings
MOC 15,59 €Rock Empire Magnézium dóza 100g
6,79 €
MOC 7,39 €Tych RS reba je celkom dost druhov a rocnikov, takze len najst ten spravny set bolo pre mna zlozite.
A rozobral si aj vnutorne nohy?
Ja mam tiez cerstvu Rebu 2015 a som v rozpakoch, ze nemam istotu, ci je vsetko v poriadku.
Už by som sa to rád konečne naučil ako si meniť olej, tesnenia a stieraky sám pekne v pohodlí domova
Vďaka !!!