Kategórie
Bike-techShimano Deore M5100 - voľná kazeta # údržba # kolesá # upgrade # oprava # poradenstvo # kazeta # technické otázky # hrkoce
Nasiel som tu niekde prispevok aj o uvolnenych nitoch priamo na kazete, zatial som to nekontroloval. Takisto som nasiel aj tip na odobratie vymedzovacieho kruzku priamo z orecha ale kedze nemam zatial naradie na jeho zhodenie tak toto som tiez este neabsolvoval.
Som z toho zufaly. Za akekolvek rady tipy co skusit alebo skontrolovat budem velmi povdacny
Pre lepsiu predstavu prikladam videa o co vlastne ide.
Stare koleso
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
a nove koleso
savings Shimano 8-10 rýchl. orech náboja, FHM770/775/785/M8000
30,99 €
savings
MOC 45,99 €
Výpredaj -49% Novatec orech duralový Campagnolo - kompatibilita C
17,39 €
-49%
MOC 34,10 €
savings Shimano TL-LR15 sťahovák na kazetu/maticu CenterLock
10,79 €
savings
MOC 19,99 €
savings Shimano TL-LR11 sťahovák matice Center Lock s vnútorným uťahovaním
12,99 €
savings
MOC 23,99 €
Akcia -19% Lezyne CNC CHAIN ROD sťahovák na kazetu, strieborná/nikel
28,99 €
-19%
MOC 44,99 €
( Čiastočne sa dá vôľa upraviť rozobraním a vytiahnutím najtenšej podložky, len potom už sa zase môže orech zadrhávať.)
Dotiahni to podla predpisaneho momentu, alebo ako vacsina uzivatelov, "na krv" a jazdi.
Ak je tam vsetko ako ma byt tak nebude problem.
Dobrý deň,
Pokiaľ máte hliníkový orech tak do týkto orechov sa zvyknú pastorky kazety "zahryznúť" (tzn. pretlačia sa hrany orecha kazetou) a keď sa pastorky uvolnia, tak potom môžu mať trocha vôľu. Opraviť sa to dá v podstate len novým orechom.
Ak by ste chceli zakúpiť nový orech tak poprosíme o upresnenie značky a modelu náboja (prípadne aj upresnenie či sa jedná o náboj na rýchloupinák alebo pevnú os 142/148mm).
S pozdravom
Jaroslav Filip
MTBiker.sk