Ďakujem.. fuha asi pud sebazáchovy by mi nedovolil buchat
Niečo mi pukalo na biku.. Tak reku stred.. Ale chytil som a všetko som rozobral vyčistil namazal dotiahol a nepuka nič.
Nemusím aspoň kladivom henten zázrak riešiť.
ja som ani ten stred nerozoberal dobre je utesnený tiež mi pukalo som dotiahol všetko a bol pokoj skús ak bude aj nadalej pukať ja som dal dole tlmič a vyčistil to tam a prestalo už nepukalo nič
Mam ten isty problem. Stred som vycistil a namazal ale neprestalo to. Deje sa to ked zaberiem silno do pedalov, je mozne ze su to loziska v stavbe pruzenia alebo ten stred uz je dead? dikes
toto som teraz riešil. pukal stred tak som ho vyčistil...zase pukal...nakoniec to bol hriadel lavej kluky RF Trubine. Ten hriadel ma byt dotiahnuty na 50Nm, ale od vyroby bol len tak letmo no a ked sa povolil tak vosiel don bordel. skus toto prekontrolovat. Vytiahni kluky a vtedy sa do nich zapri.
dikes. Rozobral som nakoniec vsetky loziska a premazal. Ale podla vsetkeho bol problem v ozubenom kolese na kluke, Bol velmi slabo dotiahnuty a bol tam velky locker.
V tomto videu je ako sa to dotahuje ale treba na to specialne naradie. https://www.youtube.com/watch?v=aL90JhshKhs
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niečo mi pukalo na biku.. Tak reku stred.. Ale chytil som a všetko som rozobral vyčistil namazal dotiahol a nepuka nič.
Nemusím aspoň kladivom henten zázrak riešiť.
Vďaka
V tomto videu je ako sa to dotahuje ale treba na to specialne naradie. https://www.youtube.com/watch?v=aL90JhshKhs
https://www.bicycles.sk/shop/stahovak-stredovych-misiek-shimano-kaleny-5918/