Ahojte, iba ako zaujimavost co som si vsimol az po dlhsom case - mam prevodnik Truvativ 39z 104 BCD a kluky SRAM X0 a kolik na prevodniku, ktory ma zabranit zaseknutiu retaze pri jej spadnuti medzi prevodnik a kluku je tak dlhy, ze koliduje s klukou. A to tak, ze az samotny prevodnik je po dotiahnuti skrutiek v danom mieste zdeformovany. Tazko sa mi to fotilo ale aspon ilustracna foto. Mate s niecim podobnym skusenost? Moze to byt mojou chybou nejakej zlej montaze?
To sa aj samozrejme stalo. Myslel som to skor informacne pre inych, ktori by si to mozno ako ja vsimli neskor alebo vobec, resp. ako som sa aj pytal - ci sa nejedna o nejaku z mojich dalsich servisnych "sikovnosti" kedy som nieco naprd zmontoval. Ocakaval by som 100% kompatibilitu medzi Truvativ a SRAM dielmi kedze je to jeden koncern.
no tak to máš tak ako doteraz nebolo a stále nie je kompatibilné XTR a ostatné sady...
Mozno uplne nerozumiem ako si to myslel ale v mojom ponimani ked je vyrobca schopny uviest, ze prevodnik s pinom je vhodny na take a take pouzuitie tak by bolo fajn aj uviest, ze nepouzivat s danymi typmi kluk z jeho skoro vlastnej produkcie.
Predpokladam, ze o nekompatibilite nejakych dielov z XTR sady s inou Shimano sadou dava vyrobca info.
Este jeden dotaz - mam pocit, ze jeden zub je na prevodniku vylomeny ale nechcem plasit. Najazdene ma malicko a preto som necakal, ze by uz bol zrely na vymenu ale toto asi nebude zub s nestandard tvarom co sa dava kvoli radeniu ako som kdesi cital. Co myslite?
orvaq Ten pin na prevodniku je dlhsi, lebo je to prevodnik urceny pre duralove kluky. Pri pouziti s karbonovymi klukami, ktore su o nieco hrubsie ako duralove je treba ho kusok zbrusit, ako si urobil
Co sa tyka toho zubu, tak mohlo by ist o nabehovy zub vzhladom na fotku zo zadnej strany, ale podla produktovych fotiek na nete by mal mat ten zub normalny tvar, takze asi bude mechanicky poskodeny copyrightwww.bike-discount.de www.bike-discount.de
Raver Diky za info - som slabo hladal lebo k info o verzii hlinik kluk som sa nedostal :]
Teraz mam dilemu ci kvoli tomu zubu brat novy prevodnik. Tento by inak este hadam aj 1/2 sezony vydrzal (inak mam z nich dost pocit blatoveho materialu z tychto Truvativ-ov..). Radit to neradi zle, retaz nenamotava - hadam skusim posanovat 25 EUR zatial...dufam, ze ked teraz spravim objednavku bez prevodniku tak mi behom 2-3 dni neodide nadobro a budem doobjednavat (moje typicke stastie)
Ja by som na tvojom mieste zatial nekupoval novy, do konca sezony a na zimne jazdenie bude este OK.
Teda za predpokladu, ze ta nepocti navstevou to tvoje typicke stastie ako pises
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To sa aj samozrejme stalo. Myslel som to skor informacne pre inych, ktori by si to mozno ako ja vsimli neskor alebo vobec, resp. ako som sa aj pytal - ci sa nejedna o nejaku z mojich dalsich servisnych "sikovnosti" kedy som nieco naprd zmontoval. Ocakaval by som 100% kompatibilitu medzi Truvativ a SRAM dielmi kedze je to jeden koncern.
Mozno uplne nerozumiem ako si to myslel ale v mojom ponimani ked je vyrobca schopny uviest, ze prevodnik s pinom je vhodny na take a take pouzuitie tak by bolo fajn aj uviest, ze nepouzivat s danymi typmi kluk z jeho skoro vlastnej produkcie.
Predpokladam, ze o nekompatibilite nejakych dielov z XTR sady s inou Shimano sadou dava vyrobca info.
Co sa tyka toho zubu, tak mohlo by ist o nabehovy zub vzhladom na fotku zo zadnej strany, ale podla produktovych fotiek na nete by mal mat ten zub normalny tvar, takze asi bude mechanicky poskodeny
Teraz mam dilemu ci kvoli tomu zubu brat novy prevodnik. Tento by inak este hadam aj 1/2 sezony vydrzal (inak mam z nich dost pocit blatoveho materialu z tychto Truvativ-ov..). Radit to neradi zle, retaz nenamotava - hadam skusim posanovat 25 EUR zatial...dufam, ze ked teraz spravim objednavku bez prevodniku tak mi behom 2-3 dni neodide nadobro a budem doobjednavat (moje typicke stastie)
Teda za predpokladu, ze ta nepocti navstevou to tvoje typicke stastie ako pises