mám heď 3 problémy:
1. Keď ju zamknem pruží resp ked ju zavazim zide este o cca 1 az 2 cm dnuka co by predpokladam nemala
2. a opacnej strane ako je nastavenie zamykania a odomykania vidlice je nastaveie tuhosti je tam otocnik s + a - lenze potocit sinm je nemozné proste by som musel byt asi herkules aby som to dokazal otocit kombinakami to skusat nechcem lebo tam cosi dokafrem a uz budem komplet v haji
3. nepruzi ako by mala resp mozno je to tym nefunkcnim nastavenim tuhosti neviem ale zda sa mi ze je prilis tuha.
Má význam to rozobrat a precistit? alebo ako laik to radsej nemam skusat? rád by som ten bicykel este pouzival
.... lenze ma to neskutocne stve ze to nefunguje ako má a hlavne to ze tam je ta moznost nastavenia tuhosti ktora mozno funguje no neotoci ju ani Hulk :/
posledný komentár: Predvčerom o 13:10
2.to sa vravi o takmer každej vidle čo ma ten otočnik že je zaseknuty a aj keby sa dalo s tím otačiť tak rozdiel je minimalny až nepocitelny.
3.ked chceš aby to lepšie pružilo treba to rozobrať , prečistiť a namazať.(može pomocť ale aj nemusí ) Do servisu sa to davať neoplatí. Je to taka vidla že ked ju budeš rozoberať tak by si tam nemal nič pokaziť .
ak by si sa ju rozhodol rozobrať tak daj tu foto tej vydli a ja ti poradim ako presne na ňu