Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Skor by som videl problem v kontakte podrazky tretry a tela pedalov. Samotne pedale takmer urcite nevrzgaju. Lahko to overis ak povrch pedalov zlahka "poprasis" WD40. Resp. strekni WD40 alebo iny lahky olej na handricku a tou handrickou pretri stycne plochy.
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 18:21:55
01
alebo ci ti nahodou nevrzgaju klby :?: :)
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 21:54:20
01
Vŕzgajú ti zrejme tretry na styku s pedálmi. Ja používam dvojo tretier a vŕzga (pri určitom bočnom uhle) len jedna. A to tá, ktorú častejšie vycvakávam. Nová nevŕzgala.
Zobraziť komentár 06.05.2025 - 23:01:26
01
tak uz aj mne nieco vrzga pri slapani. po rovinke menej, v stupani viac. aj v stoji takze sedlovka to nebude. inak teraz doma som si vsimol, ze ak stlacim zadnu brzdu a hybem s bikom dopredu dozadu, vydava to taketo hrozne zvuky. https://www.youtube.com/watch?v=qnBmEoG_1XQ

ale neviem, ci je to rovnaky problem ako pri slapani. pri jazde mi to pride ako stredove zlozenie, ale to mam nove dva tyzdne. prve jazdy po vymene boli ok. zajtra to potrebujem surne spravit, ale na servis na pockanie asi mozem zabudnut.
Zobraziť komentár 05.06.2025 - 21:25:22
00
Neviem na akom bajku to robí
Ale skontroluj dotiahnutie zadného kolesa, skontroluj aj pätku, či nie je uvoľnená alebo či pod ňou nie je nejaká nečistota.
Zobraziť komentár 05.06.2025 - 22:55:29
00
mal som stastie. cykloservis mi vzal bike prednostne a pozreli sa na to. zlomeny naboj. tento rok uz druhy. odporucanie mechanika je take, ze nemam jazdit tak agresivne a uz nikdy si nemam kupit naboj od firmy SHIMANO :)
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 18:23:58
00
arrow_leftPeto_rokkie napísal:
ahojte ozivym trosku temu. a pridam video. zatial som len premazal sedlovku a lyziny na sedadle. a nepomohlo. niekedy sa mi ten zvuk z videa ozyva aj pri slapani v stoji. netusim uz co by to mohlo byt.

https://imgur.com/a/smvKmhv

dodam k tomutu, co vsetko som rozobral ocistil a premazal:
-lyziny sedadla
- rozobral celu teleskopku vycistil a premazal (chod sa znacne zlepsil)
- vymenil aj sedadlo
- patka prehadzovacky- dole ocistit podmazat
- pedale- nove loziska, vycistene- nove IGUS loziska v podstate GO
- rajdy pod predstavec precistil, premazal
nic nepomohlo

az poslednu vec, co som, ale pri GO pedalov mal urobit zjavne ako prvu, je ze som vysruboval pedal z kluky ocistil (mal som tam montaznu medenu pastu) a dal novu vazelinu.....a az to POMOHLO....co som uplne podcenil a myslel si ze to nemoze vydavat ziaden zvuk, ved to je len zavit velkeho priemeru, ako by to mohlo pukat....a div sa svatu stacilo len to......
hlava do dlane....
Zobraziť komentár 08.07.2025 - 10:25:48
02
keyboard_arrow_up