Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte, nejde priamo o servis, ale o výmenu vidlice. Potrebujem sa poradiť so skúsenejšími. Na mojom Canyon Nerve AL 7.0 r.2015 mám vidlicu Fox 32 float ctd evolution. Tá je vraj veľmi poruchová vďaka zlej konštrukcii. Odchádzala veľmi skoro, mne vydržala dobrých cca 20000km, čo je slušný počet km.
Momentálne však asi skončila jej životnosť - všetky 3 módy CTD fungujú rovnako, teda aj napríklad pri uzamknutom pružení sa stále zanára. Okrem toho, pri návrate hore, do úplne základnej polohy to už nieje plynulé, kope a je počuť náraz, kovové buchnutie.
Otázka znie, môžem túto foxu vymeniť za RockShox Recon Silver RL D1 vo verzii zdvihu 120mm ?
Bude mi pasovať ? Ide mi hlavne o kľúčové parametre Offset vidlice, uchytenie brzdy Post Mount 160, Stĺpik Tapered a Oska 5x100 mm rýchloupinák.

Na biku je predné koleso Mavic Crossride, QR uchytenie osi, ale k jej rozmerom sa neviem dopracovať.

odkaz na RockShox vidlicu
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/vidlice-a-tlmice/odpruzene-vidlice/vidlice-275/rockshox-recon-silver-rl-d1-qr-275-odpruzena-vidlica-p199817.html?itm_medium=forum#description
Zobraziť komentár 03.04.2024 - 17:01:43
00
keyboard_arrow_up