Nazdar, rozhodol som sa po pár rokoch(asi tak 5 ) vymeniť pôvodné púzdra zadnej stavby na ráme Schwinn 405 za nové ale napadlo ma žeby bolo možno lepšie namiesto mosadzných originál púzdier použiť ložiská vhodného rozmeru napríklad tieto http://loziska-rc.com/5x12x4%20Kuli%C4%8Dkov%C3%A9%20lo%C5%BEisko%20MR125-2RS-1 2 ložiská by išli ku sebe do jedného vahadla, o podložky, medzikusy by bolo postarané keďže brigádujem v strojárskej firme. Myslíte že to tie ložiská vydržia keďže sú pre rc modely? Prikladám foto vahadla puzdier a čapu. Ďakujem za odpovede.
no tie ložiská sú klasické len sa využívajú v modelárstve, napríklad väčšina ložísk zadnej stavby sú také isté ako ložiská na kolieskových korčuliach, takže možno by dohromady 8 ložísk namiesto štyroch vydržalo, podobné ložíská bývajú v pedáloch a tam sú tiež dobre zaťažené
priemyselné ložiská idú určite hladšie ako tie púzdra a servis je tiež jednoduchší, však v dnešnej dobe už púzdra v zadnej stavbe nevidno na žiadnom bicykli
Niekde som čítal, že valivé ložiská nejsú zrovna najvhodnejšie na čapy zadnej stavby, pretože sú konštruované na celé rýchle otáčky, kdežto na čapoch sa otáčajú len napr. o jednu pätinu otáčky (možno ani to nie). Neviem čo je na tom pravdy...
Na učňovkách sa v strojníctve učí štandardné rozdelenie ložísk. Klzné a ihlové majú väčšiu styčnú plochu, preto sú na väčšie či rázové namáhanie a zvládajú nízke obrátky resp. len kývavé pohyby = preto sú vhodné do ôk tlmičov a zadnej stavby. Valivé sú na otáčanie pri menších rázoch a na menšie namáhanie ..guľôčkové, kuželíkové, súdkové, valčekové, dvojradové, naklápacie... podľa účelu... a rôzne špeciálne...atď.
to mi je jasné ale keď si pozrieš zadnú stavbu ak máš full tak sú tam použité dosť malé ložiská, takže by to možno mohlo fungovať keď jedno rozmeru 8x22x7 nahradím dvomi 6x12x4...však uvidím aspoň to vyskúšam
Netvrdil som, že to nebude fungovať. Ale nemusí to dlho vydržať. Vyskúšaj, uvidíš. Nemal som rozobratú zadnú stavbu. Ale už pomaly bude treba. Občas si zavŕzga v zábere do strmého kopca...
Nazdar, vzadu mám už celkom vytrieskané plastové puzdra. Pochybujem, že sa dajú objednať, CTM ich už na nových bajkoch nahrádza ložiskami. Tak sa chcem spýtať, či by som tam mohol dať aj toto, pretože si niesom istý, či majú vnútorný krúžok: BK0808, alebo HK0808.
Príjemný večer prajem
Kedže môj problém sa týka zadnej stavby-čapov dovolil som si konkrétne sem pridať príspevok.
Celý môj problém nastal dnes keď som šiel servisovať ložiská na vahadle na biku Iron Horse Bootleg. Pustil som sa do demontáže čapu ktorý je na imbus. No problém nastal že jedna strana toho čapu čo sa týka imbusu zodratá v skratke boli tam zodraté hrany. Tak obetoval som jeden torx bit ktorý som bohužial musel zaklepnúť do toho zodratého imbusu (viď foto) aby som mohol uvolniť čap z rámu. Otázka z mojej strany vie mi niekto poradiť ako ten torx bit vytiahnúť poprípade či niekto nevie poradiť kde zohnať novy čap? Pomaličky začínam byť bezradný, za každú radu VEĹKÉ ďakujem
Noo dakujem za radu ja som si ten cap zobral do prace a tu som ho opatrne zahrial teplovzdusnou pistolou chytil som ten bit do bliciek a opatrne vykyval von.. cuduj sa svete v tom hliniku mi pekne ostal "vyrez" torxu takze ten cap sa moze dalej pouzivat. Takze este raz DAKUJEM za rady
Tak podla vsetkeho vola nie je na puzdrach ale na okach tlmica. Su tam vraj loziska. Mate niekto skusenosti s vymenou tychto lozisk pripadne aky je to typ?
Tak podla vsetkeho vola nie je na puzdrach ale na okach tlmica. Su tam vraj loziska. Mate niekto skusenosti s vymenou tychto lozisk pripadne aky je to typ?
Treba napísať priamo do českého Scottu, budú to mať a pošlu za pár korun. No servisak v capri by to mal spraviť. Ak nie, Kamil je neďaleko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cim viac loziska tym viac problemov takze pekne to poskladaj tak jak to bolo a jazdi
Kedže môj problém sa týka zadnej stavby-čapov dovolil som si konkrétne sem pridať príspevok.
Celý môj problém nastal dnes keď som šiel servisovať ložiská na vahadle na biku Iron Horse Bootleg. Pustil som sa do demontáže čapu ktorý je na imbus. No problém nastal že jedna strana toho čapu čo sa týka imbusu zodratá v skratke boli tam zodraté hrany. Tak obetoval som jeden torx bit ktorý som bohužial musel zaklepnúť do toho zodratého imbusu (viď foto) aby som mohol uvolniť čap z rámu. Otázka z mojej strany vie mi niekto poradiť ako ten torx bit vytiahnúť poprípade či niekto nevie poradiť kde zohnať novy čap? Pomaličky začínam byť bezradný, za každú radu VEĹKÉ ďakujem
Treba napísať priamo do českého Scottu, budú to mať a pošlu za pár korun. No servisak v capri by to mal spraviť. Ak nie, Kamil je neďaleko