Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ty si fakt pocitas gramy sacharidov za den? :o

Už nie, keď som ladil hmotnosť z 87 na 79 tak cez foodlogic.eu som to riešil 4 mesiace. Teraz zhruba viem koľko je kde sacharidov
Zobraziť komentár 02.05.2015 - 00:18:44
00
Ja mám raz týždenne cheatday, vtedy zjem a vypijem všetko. Za jeden deň to nejde do tuku, doplní sa glykogen a vyresetuje hlava. Keď som to na dovolenke robil dva týždne v kuse tak som prišiel o 8 kg ťažší.

Z tych 8 kg som nabral tuk len 1,3 kg, zvysok slo do svalov(merane na profesionalom pristroji INBODY).

Nejak mi to nejde dokopy. Ak si sa na dva tyzdne vykaslal na cely denny rezim a sledovanie prijmu, tzn. si sa flakal a obzieral, tak z coho si akoze nabral skoro 7 kil svalovej hmoty? A aj keby si veeelmi tvrdo makal, tak je to cislo akesi privysoke aj na mesiac, nie este na dva tyzdne...
Zobraziť komentár 02.05.2015 - 01:28:55
00
Nejak mi to nejde dokopy. Ak si sa na dva tyzdne vykaslal na cely denny rezim a sledovanie prijmu, tzn. si sa flakal a obzieral, tak z coho si akoze nabral skoro 7 kil svalovej hmoty?

Denne som dával 10 km chôdze, hodinu plávania a 200 klikov ;-)
Pol litra rumu, veľa piva, tak kilo mäsa kilo zeleniny, plus prvý týždeň aj zákusky som žral.
Zobraziť komentár 02.05.2015 - 01:36:52
00
Z chodze sa jedine tak chudne a z hodinoveho plavania v podstate tiez. A klikovat si urcite klikoval aj pred dovolenkou, tzn. svaly na rukach boli zvyknute. Z toho Ti na rukach len tak po 3 kila svalovej hmoty za 2 tyzdne nepribudne. ;) A z toho rumu tiez nie.
Zobraziť komentár 02.05.2015 - 01:46:45
00
Jaj co by dali kulturisti za 8 kg svalov za rok, nieto za 2 tyzdne....podľa všetkého si geneticky zazrak a za 3 roky cvičenia by si vyhral mr.Olympia :)
Zobraziť komentár 02.05.2015 - 06:45:14
00
Aj moje telo funguje ako špongia. Po víkende s pivom a partiou som v pondelok + 2, 3 kg a v stredu som váhou späť.
Zobraziť komentár 02.05.2015 - 07:28:06
00
To je len naviazana voda. Tiez viem za vikend "pribrat" pri nicnerobeni 1 kg.
Inak trochu nechapem drzanie tak prisnej diety a v priebehu jednej dovolenky to vsetko hodit za hlavu pribratim 8 kg...
Ako uz reeller spominal, cyklistika je o cukroch a ich vylucenie je max. blbost. Treba zosuladit prijem a vydaj a primerane sa hybat (cyklo, beh) v aerobnom pasme dostatocne dlhu dobu (citat dhsie vzdialenosti/cas) tak, aby sa nastartovalo spalovanie tukov.
Zobraziť komentár 02.05.2015 - 07:54:04
01
Dost dlhe obdobie som robil v priemere 300+ klikov denne (kazdy druhy den 600-800) a neexistuje aby som nabral viac ako 2-3kg svalovej hmoty za mesiac (aj to asi prehanam). Koncom tejto zimy zas zhyby, za februar 1450 celkovo a spozoroval som akurat ze som zosilnel, vobec som nepribral, holt asi ina genetika :)
Zobraziť komentár 02.05.2015 - 11:10:33
00
nezacina to tu byt OT? .... radime Flacka pokial sa nemylim :-)
Zobraziť komentár 02.05.2015 - 11:17:09
01
ani nie - aktualne je to o tom ako si skratkou cez extremnu dietu domrvit telo...co si clovek ''odzerie'' toho sa aj musi zbavit - bez skratiek
Zobraziť komentár 02.05.2015 - 11:25:38
01
za tie diety ja hovorim ze je to tazko radit.... kazdy clovek, teda organizmus je iny a preto je nemozne aby pomohlo vsetkym vsetko...... kazdy by si mal spoznat svoje telo natolko aby vedel co moze a co nie, co je dobre a co nie pre organizmus ako celok............ totiz ..... osobne ,sedliackym rozumom si myslim ze ked aj niekto schudne nejakou dietou, aj sa moze citit ok.... ale furt to nemusi byt to naj pre organizmus lebo pride raz cas a moze sa nieco pokazit na tom dokonalom stroji s nazvom telo..... zaplatis dan zato ze si telu dietou telu nieco zobral/nedal..... preto by som v tomto smere bol opatrny a nepocuval nikoho len svoje telo....
Zobraziť komentár 02.05.2015 - 11:36:55
00
No, ja mám trocha väčšie skúseností - vďaka veku. Bicyklovanie je - veľmi málo efektívne. To že sú borci z Tour ako vyžle je dané tím, že sú denne hodiny na bicykli.
Efektívnejšie je behanie ( aj rýchla chôdza s palicami ) plávanie ap. Takže ak by som chcel chudnúť a bol som v pracovnom procese, tak bicykeľ až niekde na chvoste. Najlepšie zo všetkého sú v zime bežky ( 78% svalových skupín zapojených ) Na hodinu behu ( rýchle chôdze ) je treba DVE hodiny bicyklovať !!! A mať tehličky + ramená z biku je takmer nemožné. Aktivity majú byť vyvážené. Celoročný obyvatel IBA biku je .... trocha obmedzený.
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 07:56:48
00
alebo veslovanie :-)
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 14:51:32
01
No, ja mám trocha väčšie skúseností - vďaka veku. Bicyklovanie je - veľmi málo efektívne. To že sú borci z Tour ako vyžle je dané tím, že sú denne hodiny na bicykli.

Toto je prepac ale uplna hlupost. Ked si pozriem kolko kCal som spalil po treningu, tak si neviem predstavit iny sport co by bol schopny za tyzden spalit podobne mnozstvo kalorii.
Efektívnejšie je behanie ( aj rýchla chôdza s palicami ) plávanie ap.

Behanie nie je efektivnejsie, spalis s nim viac kalorii za kratsi cas, lebo netrenovany jedinec nie je schopny v podstate bezat pri tepe, ktory by bol pod AP dlhodobo, pricom na bicykli sa vacsinou iba vozi v kludovom tepe, lebo v nohach nema silu. To znamena, ze odbehne 15m, lebo viac nevladze co je super je to dvakrat viac ako 15m na bicykli, ale aj netrenovany jedinec je schopny bicyklovat na AP kludne aj dve hodiny, kde spali 4 krat tolko co pri tom behu. Ked sa chceme rozpravat o mierne trenovanom jedincovi, tak za hodinku intervaloveho treningu spalim priblizne 1000-1200kCal, co je porovnatelne mnozstvo s behom.
Takže ak by som chcel chudnúť a bol som v pracovnom procese, tak bicykeľ až niekde na chvoste. Najlepšie zo všetkého sú v zime bežky ( 78% svalových skupín zapojených ) Na hodinu behu ( rýchle chôdze ) je treba DVE hodiny bicyklovať !!! A mať tehličky + ramená z biku je takmer nemožné. Aktivity majú byť vyvážené. Celoročný obyvatel IBA biku je .... trocha obmedzený.

Pokial clovek nema ciele dosiahnut nejaku uroven trenovanosti na bicykli, ale ide mu o vseobecnu formu a zdravie, tak je najlepsie kombinovat sporty. Pokial mu ide ale o bicyklovanie, tak je zas nezmysel mat tehlicky a ramena, ked nie som sprinter. Co je ale zaujimave, tak vacsinou po treningu zameranom na sprinty citim najviac prave ramena a brucho, je to z casti sposobene aj tym, ako si naznacil, ze na bicykli clovek brucho pouziva na stabilizaciu (ako vsade v beznom zivote) a nie na zdvyhanie vahy, tak logicky z toho nebude mat tehlicky. Tehlicky ako take su uplna hlupost vseobecne to clovek nikde nevyuzije, je to cisto iba esteticka zalezitost a strasne sa to zvykne hypovat v poslednom case, lebo mlade dievcata chudnu na kost, lebo teta v casopise a chlapi maju zasa tehlicky lebo si s tym meraju povacsinou kto ma vacsi.
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 15:17:28
00
Efektívnejšie je behanie

behanie s nadvahou - to najlepsie pre klby.
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 16:59:37
01
keyboard_arrow_up