Zaujala ma tema hmotnosti biku, pre niekoho nepodstatne iny radil schudnut a pod. Z toho ma napadla tema hmotnosti celej supravy, jazdca aj biku, vody (0,8 L). Ked som to vsetko poskladal vzal do ruk a siel na vahu (taku digitalnu domacu) dostal som 95kg.
Mozno nakoniec zistim, ze ten moj 11kg bik ani nie je taky tazky
Čo furt riešite tu váhu??? Lubor nebolo by lepšie sadnúť na bike a previesť sa? Dnes bol na to idealny čas. A možno by si niekoho stretol alebo niečo videl.
Ja som dnes stretol Lubika s Lukim a videl som nový Lukiho Giant!
Dnes som si dal 42km po asfalte. Krásne počasie, málo aut. Dokonca aj ten nekonečný posypový štrk mi nevadil a bol som aj vďačný keď som furt naletel na ľadovú platňu a nebyť toho štrku, tak letím . Samozrejme som bol na MTB , cesťák by som do týchto severských podmienok nevytiahol za nič na svete ,ale zajtra vyťahujem MTB cestného zimáka, len musím zhodiť 1.50 slicky a nahodiť robustnejšie turistické 1.80 plášte, nech to má aspoň nejaký grip.
No a k téme: Ja mám 80kg + oblečenie a bicykel. Najviac mi ťaží oblečenie, lebo som alergický na zimu a chlad, preto si do týchto chladných dní obliekam o trochu viac vrstiev.
Mne sa nechcelo ťahať zimak s pivnice tak som išiel jednicu a v pohode. Kamienkov dosť, ale dása. Na jednu takú platňu s ľadom som vletel aj ja v zjazde, dosť nečakane. Dal som dolu ruky z brzd a zavrel oči -nič sa nestalo. :rofl
Ja mám 90kg s oblečením,flašou pompou, telefonom,dokladmi, klúčami atd. mám dobre cez 100vku!
Keď sme už pri tých hmotnostiach
Ja mám momentálne 89kg (v plnej sezóne okolo 82)
Cesťák okolo 8,5kila takže plne oblečený + nejaké pitivo, duša, ***** mobil a pňaženka máme okolo 100 A ???
Keď sme už pri tých hmotnostiach
Cesťák okolo 8,5kila takže plne oblečený + nejaké pitivo, duša, ***** mobil a pňaženka máme okolo 100 A ???
ty ze mas 89kg?lebo co si postoval fotecky nejake.tak vyzeras byt fifipierko u mna to je tiez pekne cez 100kg a v pohode...
ja mám 75kg a 10kg bike spolu z vodou a podsedlovou brašňou (cca) tak s oblečením tých 90 možno aspoň sa mi ide lahšie do kopcov len nohy by to chcelo vylepšiť...
vikino1: práve preto na cesťáku už nejazdím napriek tomu že sú suché cesty stačí jedná kaluž al. skrehnutá cesta niekde v kopci a
ty ze mas 89kg?lebo co si postoval fotecky nejake.tak vyzeras byt fifipierko u mna to je tiez pekne cez 100kg a v pohode...
Momentálne mám 89 inak okolo 82kg (dokonca niekedy v auguste som mal len 79kg - žena ma skoro zabila - že mám zo sebou voľačo robiť lebo viac sa jej páčim keď vyzerám jako chlap) ale meriam 188.5cm možno preto vyzerám ako "fifipierko"
Lubik: tak to preto,lebo na tych fotkach vyzeras chudy,to iste aj mne hovori,ze nech si vyhodim z hlavy schudnut,i ked chcel by som skusit mat 70kg co som maval ako studak a prejst sa na bajku
Ja z vás mriem... Ja mám ťažký bajk, ťažké kosti, od pásu hore vyzerám ako z koncentráku, "po ceste" sa na mňa nalepili 3 kilá (nie svalovej hmoty, tej s enegrgiou) a mám to úplne na háku... a aby sa nepovedalo! ja 83kg, 189cm, bajk neviem vôbec, asi 13kg
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
0,1 ked nie si vyšťaťý
0,8 ak nie si vysratý
0,01 ak nie si urobený
Ja som dnes stretol Lubika s Lukim a videl som nový Lukiho Giant!
ta kolko maš kila
To vieš aj na mňa pozerajú z vykúrených aut s divným výrazom
Dnes som si dal 42km po asfalte. Krásne počasie, málo aut. Dokonca aj ten nekonečný posypový štrk mi nevadil a bol som aj vďačný keď som furt naletel na ľadovú platňu a nebyť toho štrku, tak letím
No a k téme: Ja mám 80kg + oblečenie a bicykel. Najviac mi ťaží oblečenie, lebo som alergický na zimu a chlad, preto si do týchto chladných dní obliekam o trochu viac vrstiev.
Ja mám 90kg s oblečením,flašou pompou, telefonom,dokladmi, klúčami atd. mám dobre cez 100vku!
asi som tu najlahší - čo som vyhral?
ty ze mas 89kg?lebo co si postoval fotecky nejake.tak vyzeras byt fifipierko
vikino1: práve preto na cesťáku už nejazdím napriek tomu že sú suché cesty stačí jedná kaluž al. skrehnutá cesta niekde v kopci a
Momentálne mám 89 inak okolo 82kg (dokonca niekedy v auguste som mal len 79kg - žena ma skoro zabila - že mám zo sebou voľačo robiť lebo viac sa jej páčim keď vyzerám jako chlap)
a aby sa nepovedalo! ja 83kg, 189cm, bajk neviem vôbec, asi 13kg