Ake máte skúsenosti so psami? Za mnou ich už pár vyštartovalo a pekne ma ponaháňali. Možno som vtedy urobil aj svoj rýchlostný rekord na ceste . Neznášam keď som niekde na bicykli a na okraji cesty ma čaká voľne pustený pes...neviem čo majú proti bikerom ...čo robíte v takýchto prípadoch?
Ja sa tvarim co najviac nenapadne a ze sa nebojim
Na mna raz vybehlo take pekne psica, ale vacsie, chcelo sa hrat, len moje lytko to nepochopilo a tak ma poskrabal zubkami. Xixi.
Ja mam tiez obavy, hlavne odkedy mam SPD, lebo predsa sa clovek skor vysype, ale na druhej strane s***** a podrazky su tvrde, takze prinajhorsom by to hafan riadne schytal...
Ake máte skúsenosti so psami? Za mnou ich už pár vyštartovalo a pekne ma ponaháňali. Možno som vtedy urobil aj svoj rýchlostný rekord na ceste . Neznášam keď som niekde na bicykli a na okraji cesty ma čaká voľne pustený pes...neviem čo majú proti bikerom ...čo robíte v takýchto prípadoch?
a co takto spomalit alebo uplne zastat? overene a funguje a ty tomcop by si mohol mat aspon tolko rozumu, ze tu nebudes pisat o tvrdej podrazke a spice, ked nema majitel toho volne pusteneho psa rozum tak ho maj aspon ty, ako majitel psa presne viem co by som s tebou urobil keby si sa len zahnal na mojho psa, takze nabuduce staci pouzit len to co mas v hlave...
a co takto spomalit alebo uplne zastat? overene a funguje a ty tomcop by si mohol mat aspon tolko rozumu, ze tu nebudes pisat o tvrdej podrazke a spice, ked nema majitel toho volne pusteneho psa rozum tak ho maj aspon ty, ako majitel psa presne viem co by som s tebou urobil keby si sa len zahnal na mojho psa, takze nabuduce staci pouzit len to co mas v hlave...
to ho akoze ma ukecat sladkymi recickami? chcel by som vidiet co by si spravil kedy sa ti taky psik zavesil na nohu....
ja som raz tak zastal kedze som presne nevedel kde som ... bolo to v lese .. nejake domy tam boli postavene ;-] no a zastal som a pesisko ma aj tak kusol .. dvaja boli svine keby som sa branit chcel
tiez ma uz par chcelo nahanat a jeden bol dokonca velmi vytrvaly, utekal nejakych 200 metrov a vobec nevyzeral, ze by chcel prestat, skor naopak nejak privelmi sa mu to pacilo
no ak sa ide okolo nejakych ludi so psom a ti vedia, ze ich pes rad nahana cyklistov, alebo je inym sposobom agresivny, tak by siho mohli chytit aspon na tu chvilu, kym prejde cyklista okolo
preco nenahanaju psi korculiarov, tam ma vacsiu sancu, ze ho chyti ....
Zatial nemam zlu skusenost so psami, ale raz sme isli cez dedinu asi 4ja a so stekotom sa za nami pustil taky stredne velky čokel. My sme zacali slapat, len jeden zosadol z biku, nasiroko sa postavil psovi do cesty, cosi na neho zreval a pes stiahol chvost a prchol .
Inak v kritickej situacii, by som asi tahal von sedlovku ..ak by som stihal.
no ja som zazil kombinaciu sliepky a psa....isiel som po cyklistaku a zenska na korculiach..v uchu mp3-ka pes na voditku ona na jednej starne cyklistaku a pes na druhej...
Ja som nenapisal, ze som to niekedy spravil a ako majitel psa sa staraj o tvojho psa. Ked chces, nech sa zahrava s tvojou nohou ale nemusi sa s mojou. Nikdy som psa nenapadol, ani toho, co ma pohryzol. Ja mam v svojej hlave toho dost, len obcas mi pride, ze nie vsetci psickari. Ked nechces, aby ti niekto v SEBAOBRANE mlatil psa, tak si ho straz. On ma menej toho rozumu ako ty, aspon tak by to malo byt...
A tiez viem, ze keby ma tvoj pes pohryzol, co by som spravil s tebou ako majitelom...
Ja som nenapisal, ze som to niekedy spravil a ako majitel psa sa staraj o tvojho psa. Ked chces, nech sa zahrava s tvojou nohou ale nemusi sa s mojou. Nikdy som psa nenapadol, ani toho, co ma pohryzol. Ja mam v svojej hlave toho dost, len obcas mi pride, ze nie vsetci psickari. Ked nechces, aby ti niekto v SEBAOBRANE mlatil psa, tak si ho straz. On ma menej toho rozumu ako ty, aspon tak by to malo byt...
A tiez viem, ze keby ma tvoj pes pohryzol, co by som spravil s tebou ako majitelom...
ja mam uz hodne dlho dilemu kupit nejaky paralizer ked je moc dotieravy a majitel je v nedohladne,pes kamarat nekamarat moju nohu, ruku, krk ochutnavat nebude. samozrejme je to krajne riesenie problemu so psom.
2 robika: ako bikera si ma tiez pobavil
Na cestaku som zazival pri prejazde Slovenskeho Grobu takého čokla, čo zvykol za mnou vyštartovat. Uz som bol nanho pripraveny s pumpou v ruke. Pumpy na cestaku boli dlhe, tak bola parada sa s tym ohanat.
naposledny čo som išiel taký dlhšií výjazd som si dal pauzu a zrazu sa objaví spoza rohu vlčiak jak hovado .skoro som sa posral. Ale všetko dobre dopadlo len si nás očuchal a odprevadil nás cca.100 metrov .ale nemám rád veľkých psov
už keď je tu tá anketa čiastočne týkajúca sa psa. videl som psa ktory vypadá jak zajac farbu má jak krava a šteká čo to je. len nemôžem nájsť foto v PC neviete mi povedať čo je to za psa aspoň podla opisu.
no nemam rad ked je majitel natolko drbnuty ze nech agresivneho psa volne pobehovat, tak uz som dostal aj kusanec do tretry 'divoky' pes na mna este nikdy agresivny nebol. a uplne najlepsi su hafani co skacu pod kolesa :}
už keď je tu tá anketa čiastočne týkajúca sa psa. videl som psa ktory vypadá jak zajac farbu má jak krava a šteká čo to je. len nemôžem nájsť foto v PC neviete mi povedať čo je to za psa aspoň podla opisu.
tak takeh psa by som aj ja rad videl, dufam, ze najdes foto
No robikka si mysli, ze kazdy je milovnik psov. Ja mam rad len psy, ktore poznam a tych je malo. Jednoducho im nedoverujem a ocakavam od ich majitelov zodpovednost. Takisto ako ma niekto rad hady, jasterice, pavuky, nemusi sa to kazdemu pacit a byt mu prijemne v ich spolocnosti
Jednoducho ohladuplnost musi byt aj tu, nech nikto odo mna necaka, ze na mna vybehne psisko a ja mu budem tutu mutu. To sa nema stavat... Za psa je zodpovedny jeho majitel. Ja nevinim psov, je to "hlupejsie" aj ked netvrdim ze sproste stvorenie. On sa chce povacsine hrat, ocuchat a tak, ale ked idem na biku v SPD, tak ja na to zrovna nemam cas a ani naladu.
Rozmýšlam nad nejakým anti-pes sprejíkom kludne stačí len na jedno-dve použitia aby bol malý a ľahký do vačku na drese. Ak to prsknem psovi do xichtu nenasiere ho to ešte viac?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na mna raz vybehlo take pekne psica, ale vacsie, chcelo sa hrat, len moje lytko to nepochopilo a tak ma poskrabal zubkami. Xixi.
Ja mam tiez obavy, hlavne odkedy mam SPD, lebo predsa sa clovek skor vysype, ale na druhej strane s***** a podrazky su tvrde, takze prinajhorsom by to hafan riadne schytal...
a co takto spomalit alebo uplne zastat?
to ho akoze ma ukecat sladkymi recickami? chcel by som vidiet co by si spravil kedy sa ti taky psik zavesil na nohu....
no ak sa ide okolo nejakych ludi so psom a ti vedia, ze ich pes rad nahana cyklistov, alebo je inym sposobom agresivny, tak by siho mohli chytit aspon na tu chvilu, kym prejde cyklista okolo
preco nenahanaju psi korculiarov, tam ma vacsiu sancu, ze ho chyti ....
Inak v kritickej situacii, by som asi tahal von sedlovku
si ma pobavil
2 robika: ako bikera si ma tiez pobavil
tak takeh psa by som aj ja rad videl, dufam, ze najdes foto
Jednoducho ohladuplnost musi byt aj tu, nech nikto odo mna necaka, ze na mna vybehne psisko a ja mu budem tutu mutu. To sa nema stavat... Za psa je zodpovedny jeho majitel. Ja nevinim psov, je to "hlupejsie" aj ked netvrdim ze sproste stvorenie. On sa chce povacsine hrat, ocuchat a tak, ale ked idem na biku v SPD, tak ja na to zrovna nemam cas a ani naladu.