Kategórie
Bike-techChudneme, priberáme, udržiavame... # komunita # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia # zdravie # výživa
Za seba poviem, že pár týždňov sa trocha snažím, ale výsledky zatiaľ nie veľmi oslňujúce. Aspoň som sa ako tak pod stovku zo 103 dostal. Ale, trpezlivosť ruže prináša, vonku je pekne, idem zabehať
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
-8% Namedsport ISONAM ENERGY+ 3 g kreatín izotonický nápoj, 480 g, pomaranč
23 €
-8%
MOC 24,99 €
savings PowerBar IsoActive - izotonický športový nápoj 600g citrón
19,89 €
savings
MOC 28,99 €
-13% SiS Go Electrolyte sacharidový elektrolytický nápoj, 500 g
od 19,09 €
-13%
MOC 21,99 €
Akcia -48% NUTREND CARNITINE ACTIVITY DRINK bez kofeínu, 750 ml, mandarínka
1,19 €
-48%
MOC 2,39 €
savings PowerBar 5 Elektrolytes športový nápoj, 10 tabliet, mix príchutí, 2+1 zdarma
10,79 €
savings
MOC 19,49 €
-7% Namedsport Hydrafit energetický nápoj, 400 g, červený pomaranč
9,19 €
-7%
MOC 11,99 €
-16% NUTREND MAGNESLIFE výživový doplnok, 25 ml, bez príchute
1,09 €
-16%
MOC 1,29 €
Intenzita... Rôzna. Každý deň idem, takže jeden deň drep, ďalší deň bench a potom mrtvolu. Najprv ten cvik a potom cviky na posilnenie... Každý cvik po 5-10serii... Izolované cviky som už prestal robiť, na to nemám čas... Kardio (bajk) denne tak asi 1-2h a občas aj viac...
Skús si to nahodiť do onlajn kalorických tabuliek. Príjem aj výdaj. Aj so sladkosťami. Tvoj štandardný týždeň. A snaž sa byť pri zadávaní veľkostí porcií čo najúprimnejší.
Syry, orechy, celkovo tuky su velmi kaloricke. 2x tolko ako sacharidy a bielkoviny. 100g orieskov ani nevies ako zbuchas pri telke a prask 600Kcal co je cca 1/3 bazalu pre bezneho chlapa.
Šak základná poučka pri posilovani je, že svaly rastú v spánku, cvičením ich iba zničis a v spánku zregeneruju a zosilnejuuu... Takisto by si mal cvičiť danú partiu 2x týždenne... Ak dávaš raz za týždeň, tak sa zregeneruju na rovnakú úroveň ... Ak dávaš viac tu istú, tak nestíhajú regenerovat
https://www.sport7.sk/104939/treningovy-program-5x5-len-tri-cviky-na-vsetko-ostatne-zabudnite
Alebo úplne najlepšie, ale aj najťažšie na techniku.
https://sportnet.sme.sk/spravy/co-je-kalistenika-trening-ako-cvicit-spravne-eg/
u mna to asi nefunguje
Len trosku blbe na tom je, že po tých štyroch dňoch sa človek necíti ani o trosku lepšie ako keď to prepuklo…
u mna to asi nefunguje
Pointa bola, že som popri robote nemala čas vymýšľať s jedením ☝️cez deň sa makalo a večer únavou padneš do postele a keďže chladnička je tam, kde spia naši, tak žiadne večerné vyjedanie a mohutné večere. Rovnica veľa vydanej energie a málo prijatých kalórií zafungovala 🤷 doma či chcem či nie mám popri práci na pc čas jesť
Len trosku blbe na tom je, že po tých štyroch dňoch sa človek necíti ani o trosku lepšie ako keď to prepuklo…
Starsia je uz 3 tyzden doma, bola chora ako prva a este stale kasle..., ja som posledny a od stredy sa stake necitim oka a kaslem jak tuberak, ale tak zvlastne, ze ma cela chrbtica od rebier dole boli