Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte,
onehdá som si zo zvedavosti dal spraviť komplexný rozbor DNA, kde okrem iného boli skúmané aj športové predispozície. Tam mi vyšlo, že mám "zmiešaný športový profil":
- rýchlosť a vytrvalosť 64% (bazálna schopnosť 55%, trénovateľnosť 8%) ("Váš celkový potenciál pre rýchlosť a silu je vyšší ako u 61 zo 100 ľudí v slovenskej populácii.")
- vytrvalosť 67% (bazálna schopnosť 57%, trénovateľnosť 9%) (matematiku neriešim, asi ide o zaokrúhľovanie) ("Váš celkový potenciál pre vytrvalosť je vyšší ako u 76 zo 100 ľudí v slovenskej populácii.")

Moje "športové gény" (populárne povedané) sú najviac zhodné na 93% s hokejistom Záborským, ale pre mňa ako cyklistu je podstatnejšie, že na 90% sú totožné s Martinom Velitsom a na 82% s Petrom Velitsom. Žiaľ, stále je to "len" genetika, takže bez trénovania zo mňa žiadny Velits nebude. To vlastne ale nebude už ani s trénovaním :D

Celkovo beriem takéto výsledky skôr ako zaujímavosť k pivu ako vysoko vedecké, ale v rámci zvedavosti by som chcel vedieť, či si to tu ešte niekto dal robiť, a čo mu v tejto oblasti vyšlo. Aby sme si vedeli porovnať ;)

(Dúfam, že obrázok z výstupu výsledkov nebude braný ako reklama.)

Prílohy:

martin-velits-1682056833934.png
martin-velits-1682056833934.png 95.73 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 21.04.2023 - 08:46:14
00
keyboard_arrow_up