Tak nejak nemám čas lietať po lesoch kvôli malému a premýšľam o veľmi skorých ranných aktivitách kým ešte mama s kidom spia. Rátam s budíkom tak o piatej ráno a nejakými 30 kilometrami. Otázka znie či niečo (a hlavne čo) pred tým zjesť. Kedysi dávno som si chodil takto skoro zabehať, to som nejedol nič ale o pol hodinu som bol doma a spratal som do seba kvalitné raňajky. Toto je na dlhšie a aj energetický výdaj bude rozložený nekonzistentne. Otázka na Vás a pokojne aj na cesťákov znie čo jete takto skoro ráno pred výjazdom a či niečo vozíte aj so sebou (napr. nejaké tyčinky) pchať do seba takto nalačno gély alebo iné suplementy mi nepríde rozumné nie sme na pretekoch. podobnú tému som nenašiel ak viete o nejakom vlákne uvítam a naštudujem, následne zmažem. Dík
Vyššie spomenuté ovsené kaše sú tiež dobrý tip, tak vyskúšam.
keď som chodil do práce na cesťáku (ale iba 20km) tak som ráno nejedol nič práve preto aby som sa nedogrcal lebo to som dupal po rovine 50km/h
Ked nechcem rano pobudit decka hukotom kavovaru inu moznost nemam. Vecer spravim, dam na noc do chladnicky a rano mam luxusnu ice coffee 😁
??? akože odstate odvčera? Nedochádza mi pointa ...
V dvoch polievkovych tanieroch s piskotami a kompotom (cokoladovy s ananasom/ceresnami/jahodami, vanilkovy s marhulami)
1 tanier na ranajky pred vyjazdom. v pohode sa da uvarit vecer pred.
Namiesto piskot mozes dat ovsene vlocky ak chces aby Ti to travilo dlhsie…
Ak ten vyjazd ma byt intenzivny tak aspon 60g sacharidov / h pocas neho a all that jazz…
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14