Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Takze ako som si myslel - ziadna studia, ziadna analyza, len domnienky a dohady. Dokonca si ani len nedali tu namahu, aby si pozreli davkovanie a ze pri spravnom davkovani ziadna vyssia koncentracia ucinnych latok nehrozi. A uz vobec si nedali namahu zistit, ako aj vela ludi tu na fore, ze je aj verzia urcena pre ludi. Proste bulvar...
Zobraziť komentár 04.09.2017 - 11:45:27
00
osobne si nemyslím, že by bol väčší technologický rozdiel medzi ľudskou, psou a koňou verziou okrem finálnej adjustácie, pre výrobcu (tá istá firma) je totiž výhodné nakúpiť násobné množstvá surovín a prekurzor urobiť len jeden, a potom ho púšťať do dvoch tabletovacích a jednej nasýpacej baliacej linky
pričom aj tá musí prejsť cez hygienické normy a keďže dnes veľa zákazníkov vyžaduje, aby aj strava pre spoločenské zvieratá bola human grade, a myslím, že aj majitelia koní sú podobne hákliví (bavíme sa o športových koňoch alebo koňoch v hobby chove, teda prevedené do našej reči, niečo ako o bikoch tak od 2000 € vyššie)
ešte pred pár rokmi sa vo veterine dosť kašlalo na nejakú asepsu a antisepsu, dnes si to môže dovoliť iba bravčový alebo kravský veťák, kde na nejakom jednom úhyne z 500 ks stáda veľmi nezáleží
Zobraziť komentár 04.09.2017 - 14:36:27
00
nechcú mu robiť reklamu, len ho odfotia :) posledné tri mesiace som ho užíval na kolená tiež (samozrejme v adekvatnom množstve) a zdá sa mi, že to pomohlo... avšak stále by som to neužival ako bežec v článku, radšej si dať párkrát do roka 2-3mesačnú kúru
Zobraziť komentár 04.09.2017 - 14:46:14
00
Jozef Sabol: „Myslím si, že podobné výrobky nepotrebujeme. Naše telo dokáže všetko potrebné extrahovať z bežnej vyváženej stravy,“ hovorí traumatológ.

:facepalm:

pravdepodobne to bude vytrhnute z kontextu, ale aj tak ...
Zobraziť komentár 04.09.2017 - 16:50:47
00
Niečo k tomu Alavisu: https://www.lekarna.cz/clanek/alavis-kloubni-vyziva-silna-jako-kun-jak-je-to-s-uzivanim-pro-lidi/
Zobraziť komentár 04.09.2017 - 17:34:01
02
KinDo pravda je taká, že kĺbovka JE placebo, s výnimkou stredne a silne bolestivých stavov, kde sa nejaký rozdiel zistil
myslím, že pred pár rokmi som tu aj vysvetľoval, prečo (populárne zložky sa ani len nedostanú na miesto určenia, v skratke)
Zobraziť komentár 04.09.2017 - 18:41:40
00
To som pocul uz viackrat, ze realne to vraj nefunguje. No ale ako to, ze pri bolestivom stave to nie je placebo / sa dostanu tie latky na miesto urcenia a pri normalnom stave nie?
Zobraziť komentár 04.09.2017 - 18:47:54
00
Poškodené/intenzívne sa reparujúce tkanivo "vycucne" patričné suroviny na svoju obnovu z krvi rýchlejšie ako tkanivo páchajúce iba priebežnú údržbu bežného opotrebovania (podobný mechanizmus, ktorý vedie k tomu že cytostatiká viac otrávia nádor ako zvyšok pacoša).
Samozrejme s každou zložkou kĺbovej výživy to funguje v organizme trochu inak. Taký hyaluronát sa nemá šancu nikam dostať a v kĺboch sa tvorí de novo napr., zatiaľ čo povedzme MSM sa ešte dá naládovať tak, že sa dostane na miesto určenia nepoškodený a z väčšej časti nespotrebovaný.
Zobraziť komentár 04.09.2017 - 18:52:04
00
Mali ste už niekto kĺbovú výživu aj na predpis? Dá sa to vybaviť? Kamoš mi hovoril, že vtedy je to lacnejšie
Zobraziť komentár 11.09.2017 - 10:49:33
00
https://www.zoofix.cz/klouby-koni/geloren-ha-zele-tablety/ co si myslite o tomto??.... zasa raz pre kone....
Zobraziť komentár 03.10.2017 - 10:54:51
00
viete mi niekto poradiť niečo na kĺby čo máte naozaj odskúšané a zabralo vám to v priebehu 1-2 mesiacov ? v decembry idem na maratón a mám bohužiaľ z bicykla zničené koleno
Zobraziť komentár 10.10.2017 - 15:18:31
00
GS Condro Forte.....
Zobraziť komentár 10.10.2017 - 15:54:48
00
... tak to už radšej kundí mlíko . A mazať čo to dá :)
A teraz vážne . Ak chcete míňať svoje ťažko zarobené love na tieto sprostosti , nedbam . No z môjho pohladu je to placebo
Zobraziť komentár 10.10.2017 - 18:41:05
02
Ja beriem cca 1 mesiac apotex colafit, pobolievali ma kolena a teraz je to ok, no neboli to nejake velke bolesti. Ci je to iba placebo neviem. Tieto pripravky su diskutabilne, ale su studie, ktore hovoria, ze maju pozitivny ucinok.
Zobraziť komentár 10.10.2017 - 18:53:56
00
z bicykla znicene kolena ...
hm, u mna to bolo naopak, vdaka bicyklovaniu je bolest kolien pri zatazi minulostou a mam za sebou aj vystupy na 6 tatranskych stitov ... bolest zmizla bez uzivania akychkolvek medikamentov
v pripade zaujmu mozem vysvetlit podrobnjsie :) ;)
Zobraziť komentár 10.10.2017 - 20:27:39
02
keyboard_arrow_up