Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftPINY napísala:
V každej jednej téme, či by to bolo o karafiátoch, kilometroch alebo o hrochoch, dokáže jeden a ten istý človek vždy pokaziť náladu, zahltiť tému a urážať ostatných... Niektorí do obľúbených tém radšej už ani neprispievajú, aby ich daná osoba nezhodila, neponížila, nezosmiešnila...A takto si tu žijeme. Tak ako po celý rok, inak sa to vlastne ani nedalo na konci roka uzavrieť. Gratulujem

prečo pokaziť, normálne treba rozumne oddeliť najazdené kilometre od hodín našlapaných na trenažéri ako to urobil gonda, ...
Zobraziť komentár 30.12.2023 - 22:11:04
02
arrow_leftHosť napísal:
ivan, mas uplnu pravdu, ako vzdy :)

to vážne ti je v tejto téme aj s Piny, ... jedno ked tu niekto napíše že najazdil ročne 12 000 km a pri tom je to možno ani nie 10 000 ? vám už je fakt úplne všetko jedno, hlavne aby bolo veselo, dobra nálada hoci aj s glupocinami co tu ludia dávajú
Zobraziť komentár 30.12.2023 - 22:14:04
01
ako konkretne by malo moj zivot ovplyvnit to, kolko km najazdi uplne cudzi clovek z internetu?

to, ze ty si rad honis ego, ci uz realnymi statistikami alebo cislami, ktore si si sam vymyslel, je tvoj problem a nie nas.

ak by sme mali aplikovat tvoje pravidla, tak by si mohol prispievat len do tem "samozvani hrdinovia" a "pochvalte sa sami, ked to ostatni odmietaju vidiet".

predpokladam, ze teraz je na rade nejaka ohromujuca story z tvojho vyletu do ameriky alebo ako si o sekundu porazil 12-rocneho svrcka, tak ti usetrim klavesnicu - odpisovat nemusis, citat to uz nebudem...
Zobraziť komentár 30.12.2023 - 22:24:26
316
arrow_lefttodam napísal:
PINY ignore list je cesta 😁

presne tak, a všetky najazdené kilometre aj trenažérové nazmysly budú potom najazdené vonku, všetci budú spokojní, bude dobrá nálada, ... :D
Zobraziť komentár 30.12.2023 - 22:24:52
00
arrow_leftHosť napísal:
ako konkretne by malo moj zivot ovplyvnit to, kolko km najazdi uplne cudzi clovek z internetu?

to, ze ty si rad honis ego, ci uz realnymi statistikami alebo cislami, ktore si si sam vymyslel, je tvoj problem a nie nas.

ak by sme mali aplikovat tvoje pravidla, tak by si mohol prispievat len do tem "samozvani hrdinovia" a "pochvalte sa sami, ked to ostatni odmietaju vidiet".

predpokladam, ze teraz je na rade nejaka ohromujuca story z tvojho vyletu do ameriky alebo ako si o sekundu porazil 12-rocneho svrcka, tak ti usetrim klavesnicu - odpisovat nemusis, citat to uz nebudem...

aké moje pravidlá ? ved si v téme Kolko ročne najazdíte a tebe je jedno kolko človek co čítaš jeho príspevok skutočne najazdil ? sa nehnevaj ale naco to potom čítaš, keby hockto napísal že 12 000 kilometrov najazdených vonku a odšlapaných na trenažéri nie je Kolko ročne najazdíte tak to aj tak bude tak, aj keby si to napísal ty tak to bude pravda lebo tá je len jedna bez ohladu na to kto ju napíše
Zobraziť komentár 30.12.2023 - 22:27:58
00
arrow_leftJOLI napísal:
Ak je otázka aj pre mňa, tak na trenažéri ani meter. Ten som zo skrine nevytiahol už 4 roky. Hlavne ak je to taký prehistorický oproti súčasným audiovizuálnym.

len som chcel vediet lebo po tej mojej jednej trenažérovej jazde na Zwift a Rouvy mi normálne pribudli na strave podstatne nadhodnotené kilometre, drzo sa zamiešali medzi ostatné horko ťažko odšlapané na bicykli v mrazoch, horúčavach :D
Zobraziť komentár 30.12.2023 - 22:51:03
00
arrow_leftgondaistvan00 napísal:
Rok 2023
Výjazdy:116+5 krát spinning
Vzdialenosť:12119 km + spinning 300 km
...

priemerna dlzka vyjazdu nad 100 km :o :)
Zobraziť komentár 30.12.2023 - 22:55:09
02
arrow_leftPINY napísala:
V každej jednej téme, či by to bolo o karafiátoch, kilometroch alebo o hrochoch, dokáže jeden a ten istý človek vždy pokaziť náladu, zahltiť tému a urážať ostatných... Niektorí do obľúbených tém radšej už ani neprispievajú, aby ich daná osoba nezhodila, neponížila, nezosmiešnila...A takto si tu žijeme. Tak ako po celý rok, inak sa to vlastne ani nedalo na konci roka uzavrieť. Gratulujem

Vďaka tej osobe je na stole aj ukončenie fóra…a týka sa to aj komentárov k článkom.
Zobraziť komentár 31.12.2023 - 08:41:03
00
Snáď nie kvôli jednému človeku. Nie je jednoduchšie zabanovať len jeho?
Zobraziť komentár 31.12.2023 - 09:08:44
119
Nie som si isty ci to v jeho pripade pomoze, lebo si urobi nove konto a bude to tu nicit dalej. On je zlo a zly clovek ako Fico a toho sa len tak nezbavis. Nedokaze zit bez urazania a ponizovania druhych a vobec mu nejde o podstatu fora, ale len o svoje ego.
Ja keby som bol majitel tohto tu celeho tak by som to riesil radikalnejsie, pride mi ze su admini moc makky. Raz mi nejaky arogantny blb nici moju dlhorocnu a tvrdu pracu tak by tu nebol a dostaval by ban kym by ho to neprestalo bavit!
Zobraziť komentár 31.12.2023 - 09:25:12
15
prepacte ze vam to tu prerusim :-) bicykom do USA, peso az na Maledivy ...
na minuly rok mi chyba nejakych 80km, ale prve a posledne dva mesiace nula bodov, mna to v zime vobec nebavi, mierne skomplikovana jar zo zdravotnych dovodov ale potiahli ma dva letne vylety 1800km a objavovanie novych miest, tak snad tu sedmicku dam dalsi rok ... a po 2 ci 3 rokoch nemam 365 aktivnych dni, lebo som zlenivel

Prílohy:

velo2023.png
velo2023.png 206.29 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

velo2023t.png
velo2023t.png 209.53 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 31.12.2023 - 09:57:53
014
Vies dat predsa ban na IP, aj tak sa prihlasuje len z domu
Zobraziť komentár 31.12.2023 - 09:58:54
00
Nemas od operatora dynamicku IP a iba za priplatok staticku? Kedysi to tak bolo, neviem ako teraz.
Zobraziť komentár 31.12.2023 - 11:42:28
00
Fuh, to uz si tiez nepamatam. Viem ale ze mozes s operatorom dohodnut zablokovanie pristupoveho bodu (byt/dom) na urcite weby. Riesilo sa to na inom fore tiez koli problemovym uzivatelom
Zobraziť komentár 31.12.2023 - 11:53:18
00
Tiež myslím, že to bude skôr dynamická a len za príplatok bola statická. Ale keď tak čítam len útržky to vás tu fakt neškodný Ivo tak namíchnul? Jeho je veľmi ľahko ohľadom tréningu a výkonov zamotať. Argumenty, rôzne bulharské konštanty a podobné veselé veci potom skôr urobia dobrú náladu. 🤔
Zobraziť komentár 31.12.2023 - 12:05:34
06

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up