Ked obmedzia pohyb na vychadzky v okrese, tak z BA 1 sa kam clovek dostane?
Pokial si dobre pamatam, tak stupak na Hlbokej je celkom vyzivny, zamocka ulica (ale mozno len v protismere). A celkovo, okolo hradu, Slavina je clenitejsi teren. Pripadne si mozes dat kopiu prologu pretekov mieru z roku 1988, namestie slobody - Slavin.
ten vlavo o palicke je Krcmery? mu mohli dat aspon stolicku, som myslel ze sa tam zlozi
je nacase si pozriet kde vlastne su tie hranice mojho okresu lebo vacsinou prebehnem cez viacero.
za Spisiaka merali policajti skoro pri kazdej tabulke obce, odtvedy som ich nikde nevidel. a nevidel som ich ani teraz - tak som zvedavy.
Pokial si dobre pamatam, tak stupak na Hlbokej je celkom vyzivny, zamocka ulica (ale mozno len v protismere). A celkovo, okolo hradu, Slavina je clenitejsi teren. Pripadne si mozes dat kopiu prologu pretekov mieru z roku 1988, namestie slobody - Slavin.
Keď sme pri tých uliciach, táto sa volá ako? Sorry OT
Ďakujem.
Sleduj . Mimoriadne správy a odpovedá za***** Socialnej Poisťovne 😂 ... minister školstva za svoju chybu zaplatil a mám takého tušáka , že štátna kasa bude mať ďalšieho sponzora ...
A podľa čoho sa to akože bude "brať" podľa trvalého v OP? a čo mi povedia, že haló slečna na bicykli, zastavte na krajnici a ukážte mi OP ...ehm, viete ale vy sa musíte ísť voziť na Kolibu do BA 3 a nie tu v BB
Tam fakt ***** nut atomovku. Prekvapive ze si tam nevedia, alebo nechu bolsevici ***** nut po stole a plosne to zakazat. To im nestaci takyto planetarny priekak? Za rok-dva budeme mat odtial SARS3 s umrtnostou co je teraz pocet nakazenych. A vsetci sa len pozeraju ako hrce z desky a este su bohovsky vdacny ze nam dear cajna poslala za free 400k respikov...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skupina Lojzo vysla na turne
alebo českým :/
https://izp.sk/covid-19/ - ze denne to budu aktualizovat, posledna aktualizacia 31.3.2020 ...
Len pre porovnanie z doteraz nezapracovanych vyhrad - https://mocnedata.sk/
je nacase si pozriet kde vlastne su tie hranice mojho okresu
za Spisiaka merali policajti skoro pri kazdej tabulke obce, odtvedy som ich nikde nevidel. a nevidel som ich ani teraz - tak som zvedavy.
Keď sme pri tých uliciach, táto sa volá ako? Sorry OT
Ďakujem.
BA1 konci az pri Cervenom moste - odtial to uz mozes strihnut cez les... jedine ze by fizli na konoch nahanali ludi po trailoch
btw: nepozná hlbokú cestu,lebo nepozná Funus.
https://youtu.be/t4eNBYa9q-g
strana a vláda se otrase a jedeme dál.