Vcera som mal kusok tej slavnej "dubajskej" cokolady. Velka slava a hype, no je to gec minimum cokolady, vacsina objemu je to zelene mokre seno vnutri, a to teda ani trochu nechutilo ako pistacie
Ale obal pekný a dobrá reklama, to predáva. Prebalený Orion?
To exportovanie kolagénu z mastného mäsa mi ide lepšie pečením ako varením ☝️🍺 bravčové výpečky na pive klasik, len cibuľa, rasca, soľ a korenie, bez barbekjú náteru. Mňam.
Sa divim ze tak bazite po bociku. Vo mne to nic nerobi. Ba priam az ma to odpudzuje. Nejak nie som fanda tychto mastnych veci ako boziky, laloky, klobasy. Zo vsetkeho tecie ten tuk. Hned ma z toho boli zaludok. Radsej by som si dal take dobre buchty ktore sa rozplyvaju v ustach ako papericko 😁
Z tohto vajca "mayak gyeran" som mal v auguste tyzden hnacku. Boli sme v Nivoch u nejakeho vietnamca tam hore vo foodcourte, a uznavam ze toto marinovane vajco je vyborne. Ved preto som aj zozral dve, aj kolega mi dal svoje, zrejme on uz tusil...
Den na to som uz sral, mozno to bola aj salmonela, kedze to trvalo tak dlho, neviem...
A vyslo to akurat aj na vikend, kedy som potreboval jazdit. Tak som dal imodium a siel som. Mal som z toho dost krce, ale pomohlo to, nemal som hnedy bike
Dovaril som o 3:00 ráno a ono to fakt stuhlo
Mastnoty pomerne málo, ani som ju nezberal.
S prvým pokusom som spokojný, ale huspeninky pomerne málo, dve polievkové plastové misky a cca do polovice menšieho pekáča.
Koľko dávate vody na jedno koleno, 0,5kg koží a dve paprčky?
Ja som nechal plný 6 litrový hrniec ale vrátane surovín. Teda keď som vybral mäso, zeleninu, nezostala ani polovica hrnca.
Nechcel som už pridávať vodu aby to stuhlo...
Pochvalim sa svojim najnovsim objavom, a nebude to ziadna dietna huspeninka, ale poctive a vyzivne jedlo pre dospelych. Kuknite sa ako sa okolo neho krutil majster Kraus [ a myslim si ze to cele nehral, cast jeho emocii a pochybnosti bola realna ] LOL:
a na koniec len jeden cvak mojej domacej verzie, ktora ma neodniesla do Koruny, ale do Luxorky na Sturovej, a to som k nemu ani nemal oblikatnu plznicku ;-]
Varím podľa neho pravidelne, hlavne tie zásnubné krídelká sú super, bôčik tiež a kemping šalát je mega top. Ale aj tie hamburger žemle sú super, mama piekla.
ja podla neho varim nejake gulase a tak ale vseobecne moc nie, strasne vela tuku vsade dava a celkovo jeho jedla su kaloricke jak svina akoze vsetko mnam a super ale nedaval by som to kaloricky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem či som to nechal dlho na sporáku alebo v rúre ale tvrdé sú ako kameň, o krájaní nemohla byť reč, iba som to nalámal
Ma to jednoduche riesenie. Budes si so sebou musiet nosit pohar s mliekom a namacat si
Ale obal pekný a dobrá reklama, to predáva. Prebalený Orion?
Pohár asi nie ale termoska s teplým čajom je teraz povinná výbava takže problém vyriešený
Utekaj, však podľa kalorickych tabuliek je to z tu prezentovanej trojice jednoznačne najviac diétne jedlo ☝️😁
Btw to mas nejake zle buchty.
Ja mam podla receptu nahadzane vsetko a zvazene a vychadza to takto. Jedna buchta ma tak 60g
Den na to som uz sral, mozno to bola aj salmonela, kedze to trvalo tak dlho, neviem...
A vyslo to akurat aj na vikend, kedy som potreboval jazdit. Tak som dal imodium a siel som. Mal som z toho dost krce, ale pomohlo to, nemal som hnedy bike
Hodinka varenia za nami, som zvedavý či z toho dačo bude..
Mastnoty pomerne málo, ani som ju nezberal.
S prvým pokusom som spokojný, ale huspeninky pomerne málo, dve polievkové plastové misky a cca do polovice menšieho pekáča.
Koľko dávate vody na jedno koleno, 0,5kg koží a dve paprčky?
Ja som nechal plný 6 litrový hrniec ale vrátane surovín. Teda keď som vybral mäso, zeleninu, nezostala ani polovica hrnca.
Nechcel som už pridávať vodu aby to stuhlo...
...si krátko varila preto nestuhlo
Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
cely povodny recept ktory fakt stoji za ten hriech tu:
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
a na koniec len jeden cvak mojej domacej verzie, ktora ma neodniesla do Koruny, ale do Luxorky na Sturovej, a to som k nemu ani nemal oblikatnu plznicku ;-]