Lokalizácia
Formulár sa odosiela
kimlo:narobil si chute ze az :)
Zobraziť komentár 08.03.2017 - 19:50:49
00
no aby vás prešli chute :-)

https://fitcult.refresher.sk/381/Ortorexia-alebo-ked-ta-zdravy-zivotny-styl-pomaly-nici-a-zabija
Zobraziť komentár 08.03.2017 - 20:03:07
01
ano, ano, je to dobre aj takto klasicky - hovado so zelenym korenim. ale uz si nepamatam, kedy som to naposledy jedol, pretoze to vzdycky riesim radsej na sedlaka (zase). bravcova krkovicka, chilli olivac, sol, korenie, cesnak (cim viac, tym lepsie), petrzlenova vnat (detto). robil som uz vsakovake steakove pokusy, daval som si aj tazke ciele, nevysusil som ani stehno z klokana. robil som ho tak-onak, aj s grand marnier a pomarancom, nechaval masa v paci 2 dni (dlhsie som nevydrzal), a krkovicka? ta to proste vsetko valcuje.
Zobraziť komentár 08.03.2017 - 20:05:37
02
Presne krkovička je top,aj ked dobrý steak nieje na zahodenie,no ja ho zásadne korenim a solim až ked ho vytiahnem von a nechám odpočivať.
Zobraziť komentár 08.03.2017 - 21:18:01
00
arrow_leftkimlo napísal:
mnavak
tento krat som maso solil cca 30min pred.

a? vytiahla sol vodu ako sa vsade spomina alebo si nepocitil rozdiel?:)
vyzera to dobre!
Zobraziť komentár 09.03.2017 - 09:53:38
00
mnavak sol nevytiahla nist, je to fama :)
inac kedysi som to robil aj tak, ze som steak potrel oliv. olejom, nasolil a nakorenil a tak nechal odlezat a ohriat na izbovu teplotu... vysledok bol potom tiez celkom dobry
Zobraziť komentár 09.03.2017 - 18:40:19
00
Francouzská chroustová polévka z 19. století

Na rozpuštěném másle usmažte libru (454 g) chroustů (bez křídel a nožiček), poté je zavařte do kuřecího vývaru, přidejte telecí jatýrka a podávejte k topince s pažitkou.

Česká chroustová polévka

1/4 kg chroustů (pro 6 osob) ve studené vodě omytých vhoď do horké vody, přidej všechnu kořínkovou zeleninu, kmínu, trochu soli a nechej v ní zapěniti jemně sekanou zelenou petržel. Vodu z chroustů sceď, zalij jí připravenou zásmažku a nechej chvíli povařiti. Pak zakvedluj do polévky 2 žloutky se 6 lžícemi husté smetany.

Další možností je podávat 10 minut vařené chrousty s citronovou šťávou na čerstvě usmažených palačinkách.

Dobrú chuť!
Zobraziť komentár 11.03.2017 - 09:34:21
00
už ani tie chrústy nie sú čo bývali :)
Zobraziť komentár 11.03.2017 - 11:20:30
01
identifikuj jedlo

Prílohy:

20170309_164756.jpg
20170309_164756.jpg 319.05 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 12.03.2017 - 12:44:43
00
carbonara? ale bud mala porcia alebo velky tanier :-)
Zobraziť komentár 12.03.2017 - 15:35:39
02
... neviem, ako sa to píše švabachom, ale bolo to obľúbené jedlo Kampfgruppe Edelweiss po návrate z misie v Taliansku.
Zobraziť komentár 12.03.2017 - 18:34:08
02
je to detska porcia carbonara. moja oblubena kvetinka nemoze zato, ze bola v milulosti kde-kym zneuzita. ako hadanku som to dal preto, ze som s hrozou zistil, ze existuje akasi slovenska verzia tohto jedla so smotanou a kuracim masom, tak som chcel vediet, ci sa tu nenajde niekto, kto je zastancom kikiriki verzie. nastastie nie.
Zobraziť komentár 12.03.2017 - 18:44:03
00
Vcera som varil körömpörkölt -paprckovy perkelt. Trosku som ho upravil , nozky som vykostil + som pridal aj koleno

Prílohy:

IMG_20170128_131516.jpg
IMG_20170128_131516.jpg 633.99 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 12.03.2017 - 20:20:54
03
arrow_leftedelweiss napísal:
je to detska porcia carbonara. moja oblubena kvetinka nemoze zato, ze bola v milulosti kde-kym zneuzita. ako hadanku som to dal preto, ze som s hrozou zistil, ze existuje akasi slovenska verzia tohto jedla so smotanou a kuracim masom, tak som chcel vediet, ci sa tu nenajde niekto, kto je zastancom kikiriki verzie. nastastie nie.

Ja mám tú smotanovú verziu rád. Hlavne asi preto, že som ešte nejedol ozajstné špagety carbonara. Mne z toho vždy vyjdú proste cestoviny s vajcom, tak isto ako v reštauračných zariadeniach kde sa pokúšali o origo receptúru. Ten tvoj výsledok ale vyzerá dobre. Ako od talianskej mamma.
Zobraziť komentár 13.03.2017 - 07:24:33
00
andreee takto nam pripraivli spagety Carbonara min. rok v Taliansku..

Prílohy:

photo-208.jpg
photo-208.jpg 251.42 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 13.03.2017 - 08:47:26
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia)
keyboard_arrow_up