Lokalizácia
Formulár sa odosiela
V recepte sa pise tyzden. Skusal som aj skor ked si nedockavy tak 3-4 dni minimalne :D
ideal 7-10 dni ale viac som neskusal.
Zobraziť komentár 04.01.2021 - 23:23:23
00
Čože? Ja utopence vždy pred utopením zachránim vylovením na tanier tak do troch dní 😁 dlhšie by som ich v tom náleve nevedela týrať
Zobraziť komentár 05.01.2021 - 00:42:59
00
Libor vravi 14 dni...
Zobraziť komentár 05.01.2021 - 10:57:53
11
kvalitnejšie špekačky niekto neporadí? už som ich dlho nerobil, naposledy zo sliezskej klobásy
Zobraziť komentár 05.01.2021 - 15:46:31
00
Pikok v lidli.
Dnesna vecera s trochou zabavy :D

Prílohy:

1609858846800-01.jpeg
1609858846800-01.jpeg 1.24 MiB Otvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down

1609858936583-01.jpeg
1609858936583-01.jpeg 776.93 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down

1609858991028-01.jpeg
1609858991028-01.jpeg 1.27 MiB Otvoriť v novom okne thumb_up6thumb_down

1609859056397-01.jpeg
1609859056397-01.jpeg 2.02 MiB Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

1609859094391-01.jpeg
1609859094391-01.jpeg 1.05 MiB Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

Zobraziť komentár 05.01.2021 - 17:12:05
011
arrow_leftLost napísal:
kvalitnejšie špekačky niekto neporadí? už som ich dlho nerobil, naposledy zo sliezskej klobásy

V Lidli predavaju spekacky pikok natural. Stoja okolo 3,60 a su vyborne.
Zobraziť komentár 05.01.2021 - 17:14:05
03
Vidím, že sa tu schyľuje k ďalšej masovej (v tomto prípade mäsovej) MTBiker akcii so špekáčkami - vzor Endura, Brynje, Moon atď...
Ja som už tiež naložil pohár 🤣
Zobraziť komentár 05.01.2021 - 17:29:39
04
Máš absolútnu pravdu ... tiež som dnes bežala do mäsiarstva ale nemali špekáčiky, tak musím ešte týždeň počkať :D
Zobraziť komentár 05.01.2021 - 17:37:21
02
Než vám tie utopence odstoja spravte k nim aj ruskú zmrzlinu "блять" :rofl:
Dnes som robil podla tohto receptu. Je výborná.
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/72200/najlepsia-a-najrychlejsia-domaca-ruska-zmrzlina/

Prílohy:

1609947549523-01.jpeg
1609947549523-01.jpeg 539.13 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

1609947460876-01.jpeg
1609947460876-01.jpeg 1.27 MiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 06.01.2021 - 16:49:17
014
arrow_leftmatvej11 napísal:
Než vám tie utopence odstoja spravte k nim aj ruskú zmrzlinu "блять" :rofl:
Dnes som robil podla tohto receptu. Je výborná.

Dobrá kur.a nie je zlá, ale studená?
Teda, z čias mojej mladosti a častého stretávania sa so sovietskymi turistami - mužíci používali slovo блять v každej vete, asi ako češi "vole". Vysvetlili mi, že блять znamená ľahkú ženštinu.
Zobraziť komentár 06.01.2021 - 17:17:33
01
Jeden z mojich naj pokrmov...
Krevetove rizoto & prosecco.

Prílohy:

IMG_20210108_134802.jpg
IMG_20210108_134802.jpg 586.09 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 08.01.2021 - 16:09:27
03
Hm, to prosecco si jedol vidličkou alebo ti stačila lyžica?
Zobraziť komentár 08.01.2021 - 16:17:51
01
matvej11 aj Ruskú zmrzlinu kupujem v LIDLi 😉
Zobraziť komentár 08.01.2021 - 16:18:06
01
arrow_leftJoKo napísal:
Hm, to prosecco si jedol vidličkou alebo ti stačila lyžica?

z flase. na barbara :)
Zobraziť komentár 08.01.2021 - 16:25:24
01
arrow_leftLubik napísal:
matvej11 aj Ruskú zmrzlinu kupujem v LIDLi 😉

Ja sem tam v bille nejaky cesky vyrobca. Optoti lidlackej tam je tusim polska je lepsia. Ked zabludis do billy vyskusaj a porovnaj 🙂
Zobraziť komentár 08.01.2021 - 17:39:05
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia)
keyboard_arrow_up