Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Testovať môžeš aj na nekvalitnej, respektíve popradskej káve, no akonáhle chytíš do rúk čerstvú praženú kávu nastáva nové testovanie :) nastavenie hrubosti mletia, plnenia misky, no o tomto to všetko je... Netreba sa tým nechať odradiť! Odmena je horko-kyslo-čokoládovo-ovocno, ale hlavne kávová :)
Treba si uvedomiť jednu vec. Stroj s nutným, opakujem nutným mlynčekom vyjde viac, no rovnako ako bicykel to nieje záležitosť na jeden rok. Keď sa oň staráte, mal by vydržať roky. No je to vždy len elektronika. No ja som zatiaľ problém neobjavil :)
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 13:47:33
00
vitki1: je to mozne. ta pumpa sa dava do vela kavovarov. ale to neni to, co robi z hracky kavovar. co ti je platne, ze mas na bajku pedale nejakej kvalitnej znacky, ked vsetko ostatne je na prd?:)

silvia ma mosadzny 3 dcl bojler, mosadzny parovod, mosadznu hlavu, mosadznu paku, solenoid a to najdolezitejsie zo vsetkeho, ma regulovatelny pretlakovy ventil. pumpa je v tomto pripade to najmenej podstatne, kedze je stale vibracna. hlavne aby vyrobila tlak. dolezite je vsak to ostatne;)

chapeme sa?:))
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 13:48:53
00
kuslak: pises, ako keby som s kavou zacinal :D :D :D neva:)

to testovanie som myslel tak, ze robim test kvalitna vs. supermarketova kava a supermarketovu bude zastupovat lavazza, popradska a este neviem co. potom z toho spravim clanok. chcem to robit prave pre ludi, ktori zacinaju alebo zanovito obhajuju lacne veci.

a vobec to nema byt tendnencny test. ak vyjde popradska lepsie ako nejaky el salvador, ci kenya, napisem to tam. ale skor to bude clanok len o dokazoch a preukazaniach, ze v supermarkete jednoducho kvalitu nehladaj:)
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 13:52:50
00
prepáč, nechal som sa uniesť, nečítal som všetky komenty pred tým :)
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 13:54:34
00
v pohode:) dolezite je, ze aj medzi bajkermi su kavicakri. skoda, ze ste len dvaja aktivni:))
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 13:59:26
00
http://www.servis-kavovarov.sk/domace-kavovary
Tu som kupoval kávovar ja. aj s mlynčekom. Ak sa rozhodne niekto predsa len pre nový stroj, prijateľná cena, myslím, že najnižšia. :)
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 14:06:44
00
kuslak: kolko?:))
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 14:07:35
00
aha, je to tam napisane:) no, uplne najnizsia neni:) ako som pisal vyssie, kludne si vypytaj zlavu:)
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 14:10:02
00
Samozrejme dá sa objednať aj priamo u Italov. No neviem, či pochodí so zľavou ďaleko, možno pri kúpe setu. Na Silvii moc nezarába.
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 14:13:52
00
vitki1: je to mozne. ta pumpa sa dava do vela kavovarov. ale to neni to, co robi z hracky kavovar. co ti je platne, ze mas na bajku pedale nejakej kvalitnej znacky, ked vsetko ostatne je na prd?:)

silvia ma mosadzny 3 dcl bojler, mosadzny parovod, mosadznu hlavu, mosadznu paku, solenoid a to najdolezitejsie zo vsetkeho, ma regulovatelny pretlakovy ventil. pumpa je v tomto pripade to najmenej podstatne, kedze je stale vibracna. hlavne aby vyrobila tlak. dolezite je vsak to ostatne;)

chapeme sa?:))

jasne, uplne ;) ved som aj napisal, ze aj tak su lacne kavovary o nicom. Osobne tiez casom planujem ist do rancilia, ale momentalne je kopec dolezitejsich veci na svete. Mam doma este nespresso, z toho ide tiez celkom dobra kavicka, tak zatial si vystacim s tym.
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 14:14:06
00
kuslak: myslel som v http://espressoshop.sk
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 14:15:40
00
Kava jedine z PC zbytocne experimentovat a to som toho uz vyslopal hektolitre
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 20:23:19
00
Kava jedine z PC zbytocne experimentovat a to som toho uz vyslopal hektolitre

ak budes niekedy objednavat, daj vediet, rad by som sa pripojil, nechce sa mi platit samemu drahe postovne z ciech.
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 22:11:53
00
pride mi, ze primacafe prazi dost tmavo.
Zobraziť komentár 11.06.2013 - 23:32:37
00
musim tu PC uz skusit.. vela ludi to ospevuje ako keby je na slovensku a v cechach len cech mantakov v prazeni kavy a jedine PC to vedia...
Zobraziť komentár 12.06.2013 - 08:05:42
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up