Kategórie
Bike-tech
-11% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, oranžová
10,19 €
-11%
MOC 11,99 €
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, fialová
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, powder blue
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, čierna
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, limetková
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, červená
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
savings PowerBar Recovery ACTIVE regeneračný nápoj, 1 210 g, čokoláda
32,99 €
savings
MOC 47,99 €
kolko si lezal na klinike?
btw. sory joko za offtopic
ved mam take plany. lenze sa to bojim akosi povedat trenerovi. je taky dost nervak tak neviem ze ako by to zobral. zatial som len skoncil na jesennu cast. ale to uz ma prehovaral aby som nastupil. ale ja sa odvazim ale neviem este kedy. musim najst vhodny cas.
Lize su dalsi likvidator kolien.
Audino - každé dva roky nie, ale podľa potreby...
Iceman - pred 25-timi rokmi som sa hodil tigra na lyžiach, brzdy vtedy ešte neboli, lyža sa zaryla do mokrého snehu a pridržala nohu za remeň - následok roztrhnutý meniskus. Po 5-tich rokoch mi to operovali, o artroskopii vtedy ešte ani nepočuli, vybrali úlomok z druhej strany kolena - tam za tych 5 rokov preputoval. To sú tie dve staré jazvy po bokoch kolena. A vraj vtedy mi asi ten skrížený väz odstránili, boli také zvyky. Dá sa tak žiť, ale nie športovať...
No kamosovi robili presne to iste zobrali mu step vlozili namiesto tej roztrhnutej slachy zosili zaskrutkovali dvoma skrutkami a hotovo.Hodinu si polezal na pooperacke s kolena mu isla len hadicka s flaskou do ktorej odtekala tekutina a pomohol som mu do auta a isiel domov.
Neviem si predstaviť, že by som mal ísť s drénom domov - možno len ak by bola noha v sadrovej dlahe.
Inak mu povedali ze by si to koleno nemal umyvat teplou vodou udajne to neprospieva hojeniu.