Tak začnem skromne 66,3km/h na asfalte a tomto opäť skromnom stroji :
PS:Už ho využívam civilne takže ten zámok a abseciu tachometra môžete zanedbať.
A ďalej 65,4km/h na tom dole na fotke.Celkom slušný sklon, ale dole je prudká zákruta do prava, takže som cítil brzdové gumičky a následovalo ubrzdenie asi 5 cm
dodoBS MaFstrong nomad ASman viperkiler johny-R FiTo_lv Jeanna daniloxc tuner.noro Aurelius ladolado
nikdy som sa nespustil z Brehov poriadne a to som tam mal rezervy teda riadne+53prevod navyse kebyze dam, chcelo by to kotucove brzdy potom asi
To máš pravdu, hlavne keď ta v zjazde začne obiehať nejaký dement čo si myslí že je nesmrteľní za volantom a je kráľ ciest keď ide ako ko...t 20cm od teba !!!!
Vsetka cest. Ist hore kopcom 87 resp. 56 km/h, to nedokaze kazdy...
tak tak, keby bolo takých viac.. celí život som robil vodiča s povolania a teraz už len ako cyklista viem celkom dobre predvídať čo ten za volantom spraví.
No niektorý sú fakt neohľaduplný, prial by som každému bezohľadnému šoférovi zažiť na vlastnej koži, biť cyklistom v ohrození !!!!
len to bolo kratke a dole bola prava tocka.........takze zo stovky nebolo nic
Dnes sme boli na tom edelstalskom, sudruh to chcel vyjst na 53x12, nevysiel, lebo isiel z pomala... :-/ A to uz vysiel take zverstva ako 30% kopcek na 53x25 z nuly.
V zjazde som to nad 65 nepustil, lebo fukal strasny bocak a vsade tam bolo uschnute blato, seno a dole strk, pred Klastorom som nechcel riskovat ani ja ani kolegovia.
Ale moj najdrsnejsi zazitok bol asi jednoznacne 70km/h na 45rocnom Favorite tyzden dozadu zo Zosky dolu..
sudruh asi nema rad svoje kolena
Prvotny dovod bol ten silny vetrisko ale aj tak by si si musel davat velky pozor, ako vravim vstrede a na krajoch uschnuta hruba vrstva bahna so senom a dole riadne vela strku, netreba riskovat...