chcel by som vediet rychlosti chlapcov od Tatier,Liptova,ked som tam bol teraz na dovolenke,tak som cekoval,ze by sa tam dali spravit speedy vyssie aj ako 100km/h a na velaaaaa tratiach, velmi pekna trat je tusim od Strby smerom nie dolava do Lomnice ale doprava na Poprad,krasny dlhy zjazd
alebo okolie Podbanskeho apod...
ak myslis z mestskej casti Tatranska Štrba smerom na poprad po 18tke, tak je sice dlhy a v miernom klesani, ale od motelu Sosna je uz tak strasne male to klesanie ze tam si moc maximalku nepolepsis, sice je to smerom na vychod a vecsinou fuka zapadny vietor, ale aj keby si bol v zavese za autom tak tam nejake zavratne rychlosti nedosiahnes podla mna..
sice da sa rozbehnut uz z kopceka ,vlastne ako zacina Tatranska Štrba smerom od Važca, tak uz tam by si nabral vyse 60km/h a potom ako konci tatranska je dalsi kopcek, tam by si si ju zase o nieco zvysil, ale potom pride teda ten motel Sosna a len naozaj veelmi mierne klesanie, skoro az rovinka..
maximalku by si si mozno vedel spravit z Vysnych Hagov do Štôle v nejakom závese, je to dost strme, dlhe a velmi dobra cesta

lepsie miesto tu uz asi ani nie je..